2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

121 بازدید | 22 پست

دوستان کسی تجربه ی تنبلی چشم تو بچهای اطرافش داشته ،چیکار کردن برای درمانش ،میگن جراحی میکنن ،عملش سخت نیست؟هزینش چقدره؟ دختر خواهرم تنبلی چشم داره ۹ سالشه خیلی نگرانیم 

خواهر منم داشت باید چشمشو می‌بستیم.خواهرمنم ۶ سالگی متوجه شدیم تنبلی داره.تا یه سنی میشه بست چشمو

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم ااز بچگی درمان نشدم دیگه موند..... میگن توی بچگی میبندن... تازه مگه متوجه شده

نمیشه عمل کنی؟انحراف داره چشمت؟ببخش میپرسم

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
ینی ۹ سال زیاده 

آره فکر کنم.اما چند تا دکتر ببرین بپرسین با بستن اوکی میشه یا نه؟چشماش انحراف داره؟

نمیشه عمل کنی؟انحراف داره چشمت؟ببخش میپرسم

درمان نداره آب مروارید داشتم عمل کردم... نه نحراف نداره اصلا از ظاهر چشمام نمیشه فهمید... چشمام درشت و خوشگل هست کسی باور نمیکنه نمیبینم درصورتی که دارم عذاب میکشم با کسی که یک چشمش کور هست فرقی ندارم

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
آره تازه ینی خوب نمیشه ،دکتر بهش گفته جراحی شوهرش می‌ترسه میگه نه

دکتر هرچی گفت گوش کنه حتما خوب میشه دیگه من از بچگی درمان نشدم الان 30 سال دارم دارم عذاب میکشم چون ظاهر چشمام مشخص نیست کسی باور نمیکنه مشکل دارم

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
درمان نداره آب مروارید داشتم عمل کردم... نه نحراف نداره اصلا از ظاهر چشمام نمیشه فهمید... چشمام درشت ...

حتما بازم دکتر برو .شاید بشه درمان کرد.ایشالا خوب خوب بشی

درمان نداره آب مروارید داشتم عمل کردم... نه نحراف نداره اصلا از ظاهر چشمام نمیشه فهمید... چشمام درشت ...

حتما بازم دکتر برو .شاید بشه درمان کرد.ایشالا خوب خوب بشی۰