من خودم کارمندم 28 سالمه نه ساله رفتم سرکار و این نه سال هر ماه بخشی از حقوقمو دادم به مادرم همیشه برای خانواده م مثل نوکر بودم خیلی احترامشونو نگه میدارم یه خواهر دارم شش سال از من کوچیکتره اصلا مثل پسرا رفتار میکنه همش بخورو بخابه شبا تا صبح بیداره صبا تا شب خابه شده نصف شب دلش کباب خواسته مادرم یواشکی رفته براش خریده من خیلی مستقلم و اصلا برای خانواده م دردسری ندارم اما کافیه با این خاهر 22 سالم سر یه موضوع کوچیک که حتی حق با من باشه یه بحث کوچولو بکنیم مادرم حتی جلو شوهرم منو میشوره و اصلا برام ارزش قائل نیست هیچوقت نمیبخشمش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ان شاالله که در تاپیک های تک فرزندان که از تنهایی شکایت دارند ، حضور فعال داشته باشی
هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد همان جبهه خودی است. شهید همت 🔵باید چند بار وصیت حاج قاسم را خواند.....جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است. امروز قرارگاه حسینبن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. ا گر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص)
بارها جلو شوهرم گفته که برای خواهر کوچیکم میمیره و حتی هزار برابر من دوسش داره بچه ی آخرم نیست و چندتا پشت سرش اومدن همیشه میگه تا اون سرشو نزاره رو سینم خوابم نمیبره میگه هرچند بداخلاق هست ام جونم در میره براش خوب بگو بی انصاف بزار توی دل خودت باشه چرا هی به زبون میاری
بارها جلو شوهرم گفته که برای خواهر کوچیکم میمیره و حتی هزار برابر من دوسش داره بچه ی آخرم نیست و چند ...
علت خاصی داره این همه علاقه ؟
هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد همان جبهه خودی است. شهید همت 🔵باید چند بار وصیت حاج قاسم را خواند.....جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است. امروز قرارگاه حسینبن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. ا گر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص)