2777
2789

من دوستی ندارم،هیشکیو ندارم

به خاطر همین افسردگی گرفته بودم از تنهایی. گفتم برم کار. شوهرم گیر داد که نه برو کلاس آیلتس زبانتو تموم کن بریم از اینجا. من مرغم یه پا داشت که کارم میخوام

رفتم یه باشگاه خفن توی اندرزگو،پذیرشش بودم و کارای کامپیوتریشو انجام میدادم

تا دوهفته کارآموز بودم گفت ۵۰ ملیون سفته و مدرک تحصیلیت باید گرو بمونه، مدیرشم پاچه پاره بود. شوهرم گفت نرو

امروز یه روزه نمیرم ولی خیلی دوسش داشتم

دوباره افسرده شدم، محیط اونجا خیلی شاد بود

شوهرم گف به چی گم شه به تو شک داشته باشن با ۵۰ تومن سفتت بیچارت میکنه این زنه که من میبینم

وای خونه دارا چجوری افسرده نشم تو خونهههعههههههه

من از تنهایی وحشت دارم و همیشه هم تنها میشم

خستهههههه شدددم😭😭😭افسردگی ام شده یه جایی از خر واسم. تا بیکار میشم عین نقل و نبات اضطراب افسردگی میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه کوچیک دارم خدا حفظش کنه 

ولی دلم میخواد برم سرکار 

اوج کارم شده ناهار چی بپزم شام چی بپزم و بچه داری

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

شوهرت راست میگه منم از اینکارا خوشم نمیاد همش دست زور بالاسرته

کلاس زبانتو میرفتی بعدشم برای خودت تدریس میکردی

شوهرت راست میگه منم از اینکارا خوشم نمیاد همش دست زور بالاسرته کلاس زبانتو میرفتی بعدشم برای خودت ت ...

خودت شاغلی عزیزم؟

من خودمم دوس ندارم زیاد ولی واسه اضطراب افسردگیم مجبور بودم برم

افسردگی لعنتیم خیلی از زندگی منو عقب انداخت

ولی کار رفته بودم حالم خوب شده بود

خودت شاغلی عزیزم؟ من خودمم دوس ندارم زیاد ولی واسه اضطراب افسردگیم مجبور بودم برم افسردگی لعنتیم خ ...

اره عزیزم البته چند ماه دیگه

شغل سختیم دارم پرستارم😕منم تو خونه باشم افسردگی میگیرم بیرونم میرم از خستگی میگم کاش بیکار بودم😂

اره عزیزم البته چند ماه دیگه شغل سختیم دارم پرستارم😕منم تو خونه باشم افسردگی میگیرم بیرونم میرم از ...

خوش ب حالت به خدا ، رشتت خیلی خوبه 

من بهداشت خوندم نتونستم کار پیدا کنم، اگه رشتم کار داشت الان مجبور نبودم حمال شم 

خوش ب حالت به خدا ، رشتت خیلی خوبه  من بهداشت خوندم نتونستم کار پیدا کنم، اگه رشتم کار داشت ال ...

نگو عزیزم مطمئنم کاریو که دوس داری پیدا میکنی خدا بزرگه❤