2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82956 بازدید | 611 پست

من اولین اقدامم بود زودتر از موعدم بی بی زدم هاله انداخت,ازم پرسید چیشد گفتم شاید اشتباه شده و مثبت کاذبه چون دیر هاله انداخت.روز موعدم که شد مهمونی بودم وقت نشد بی بی بزنم,صبح ساعت 4بی بی زدم مثبت شد رفتم بغلش در گوشش گفتم بابا شدی بیچاره خوابالو بود یهو فهمید گفت وای رفتی زدی؟مثبته؟گفتم اره مثبته دیگه خوشحال شد وتبریک گفت بهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وقتی دیدم بی بی چک مثبت شد رفتم آزمایش دادم اونم که مثبت شد یه جعبه آماده کردم و گذاشتم رو میز از ...

چقدر هنرمندانه

عزیزم بهت تبریک میگم

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
2805
مثبت شد😍😘 خدا روشکر🙏

وای چه عاااالی خیلی خوشحال شدم برات

باورت میشه دلم یهو روشن شد

انرژی مثبت بود این خبرت

ان شالله بسلامتی دوران بارداری رو سپری کنی و یه نی نی سالم و صالح بیاد بغلت

وای چه عاااالی خیلی خوشحال شدم برات باورت میشه دلم یهو روشن شد انرژی مثبت بود این خبرت ان شالله ب ...

مرسی عزیززززززم 

دعا کنید برام امروز دکترم گف کم کاری تیروئید دارم دیگه دارم دیوونه میشم

مرسی عزیززززززم  دعا کنید برام امروز دکترم گف کم کاری تیروئید دارم دیگه دارم دیوونه میشم

ناراحت نباش خانمی دوست منم کم کاری تیروئید داشت دو سه ماه دارو خورد الانم تازه باردار شده، فقط زیر نظر دکتر باش تا زمانی که اون اجازه نداده اقدام نکن

یه روز قبل پریود بیبی چک زدم منفی شد فرداشم زدم باز منفی شد بعد تو چتا دیدم نوشتن بعد چند ساعت هاله انداخته رفتم دسشویی و دوتا بیبی چکی رو که قبلا زده بودم نگاه کردم دیدم خیلی هاله ی کم رنگی افتاده گریم گرفت از امام علی تشکر کردم که بهم عیدی داد ولی منتظرم از بدم بعد شوشو رو سورپرایز کنم

من بارداریم ناخواسته بود عقب که انداختم شک کردم رفتم بی بی چک گرفتم دیگه طاقت نداشتم بزارم فردا صبح ساعت ۲شب رفتم انجام دادم مثبت بود با جیغ خوشحالیم شوهرم از خواب پرید از خوشحالی تا صبح نخوابیدیم اخه اصلا منتظر بچه نبودیم 

یه روز قبل پریود بیبی چک زدم منفی شد فرداشم زدم باز منفی شد بعد تو چتا دیدم نوشتن بعد چند ساعت هاله ...

عزیزم ان شالله هر چی به صلاحته اتفاق بیفته

من رو هم حتما خبردار کن از جواب آزمایشت

مرسی عزیززززززم  دعا کنید برام امروز دکترم گف کم کاری تیروئید دارم دیگه دارم دیوونه میشم

اصصصلا استرس نداشته باش خانمی

گر نگهدار من آن است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

2810