امروز یه جا خوونده محاله از صبح میگه نکنه من بچه اینا نیستم استرس گرفته بنظرتون همچنین چیزی ممکنه من میگم بابا اوکی نگران نباش اون میگه نه حتما بیمارستان جا به جا شدم اون دو تا داداش گروه مامان باباشونو دارن این شوهر من B شده کسی بلده دلیل علمی بگه ممنون میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله، امکان دارد که گروه خونی فرزند با والدین تفاوت داشته باشد. گروه خونی یک ویژگی ژنتیکی است که از هر دو والدین به فرزند منتقل میشود. برای نمونه، والدینی با گروه خونی B میتوانند فرزندی با گروه خونی B یا O داشته باشند. این بستگی به ژنهایی دارد که از هر دو والدین به فرزند منتقل میشود. بنابراین، اگر ژنهای مربوطه در هر دو والدین وجود داشته باشد، امکان دارد که گروه خونی فرزند با والدین متفاوت باشد.
پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚