2777
2789
عنوان

کسی از گروه خونی سر در میاره بیاد لطفاً مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی عزیزم مرسی آره بهش میگم‌

بله، امکان دارد که گروه خونی فرزند با والدین تفاوت داشته باشد. گروه خونی یک ویژگی ژنتیکی است که از هر دو والدین به فرزند منتقل می‌شود. برای نمونه، والدینی با گروه خونی B می‌توانند فرزندی با گروه خونی B یا O داشته باشند. این بستگی به ژن‌هایی دارد که از هر دو والدین به فرزند منتقل می‌شود. بنابراین، اگر ژن‌های مربوطه در هر دو والدین وجود داشته باشد، امکان دارد که گروه خونی فرزند با والدین متفاوت باشد.

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببین این مدلی اصلا نمیشه ولی احتمال اشتباه هست که گروه خونی AB مشخص نشه تو ازمایش

احتمالا پدرشوهرم AB

منم بابام B مامانم O

خودم A داداشم B

ولی با داداشم کپی هم هستیم در حد دوقلو

اره همون دیده بود امروز یه جا زده که نمیشه استرس گرفت

بابا به کتاب های دبیرستان اعتباری نیست که

توی دبیرستان فقط یه دید کلی نسبت به زیست شناسی ایجاد میکنن

کلی حالت استثناء وجود داره