من که روز تولدش بهش گفتم دو روز بعد از اینکه خودم متوجه شدم اینقدر برام سخت بود که خودم رو کنترل کنم شوشو خیلی خوشحال شد و گفت بهترین هدیه ایه که تا حالا گرفته
فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این پکیج کاملترین و بهترین پکیج موجود در اینترنت در زمینه تعیین جنسیت جنین در هفته های اول بارداری می باشد با کمک مطالب موجود در این پکیج شما میتوانید به راحتی و با احتمال بالای 98 درصدجنسیت جنین خود را در هفته های اول بارداری بدون نیاز به سونوگرافی تشخیص بدهید. اگر هفته دوم را پشت سر گذاشته اید این پکیج به راحتی به شما کمک می کند .شایان به ذکر می باشد که جنسیت جنین از همان هفته اول بارداری مشخص می شود .
من كه شوهرم دوس نداره بچه بياريم حالا حالاها☹️الانم ٣ روز از پريودم گذشته هيچ خبريم از علائم پريودي نيست( ورم شكم و سينه ) اقدام هم نكرديم فقط يه هفته نشد بريم كا ندوم بخريم واسه همين جلوگيري طبيعي كرديم راستشو بخواين از خدامه حامله باشم دعا كنيد
منم ششمین ماه اقدام بودیم که رفتیم شهرستان،همسرم از خونشون اومد خونه مامانم اینا سراغم ک بریم بیرون تو ماشین گفتم بزن بغل و چشماتو ببند...بعدش بیبی چکو گرفتم جلوش..خیلی خوشحال شد تو ماشین فقط دستامو بوس میکرد و میگفت باورم نمیشه...