من که روز تولدش بهش گفتم دو روز بعد از اینکه خودم متوجه شدم اینقدر برام سخت بود که خودم رو کنترل کنم شوشو خیلی خوشحال شد و گفت بهترین هدیه ایه که تا حالا گرفته
فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
من اولین اقدامم بود زودتر از موعدم بی بی زدم هاله انداخت,ازم پرسید چیشد گفتم شاید اشتباه شده و مثبت کاذبه چون دیر هاله انداخت.روز موعدم که شد مهمونی بودم وقت نشد بی بی بزنم,صبح ساعت 4بی بی زدم مثبت شد رفتم بغلش در گوشش گفتم بابا شدی بیچاره خوابالو بود یهو فهمید گفت وای رفتی زدی؟مثبته؟گفتم اره مثبته دیگه خوشحال شد وتبریک گفت بهم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم ۴ روز از موعدم گذشته بیبی چک هاله نشون میده میخوام چند روز صبر کنم بعد برم آز بدم ببینم منم مامان شدم، عیدی بی نظیر امام علی بود ان شاالله قسمت همه منتظرا
یه روز قبل پریود بیبی چک زدم منفی شد فرداشم زدم باز منفی شد بعد تو چتا دیدم نوشتن بعد چند ساعت هاله انداخته رفتم دسشویی و دوتا بیبی چکی رو که قبلا زده بودم نگاه کردم دیدم خیلی هاله ی کم رنگی افتاده گریم گرفت از امام علی تشکر کردم که بهم عیدی داد ولی منتظرم از بدم بعد شوشو رو سورپرایز کنم
من بارداریم ناخواسته بود عقب که انداختم شک کردم رفتم بی بی چک گرفتم دیگه طاقت نداشتم بزارم فردا صبح ساعت ۲شب رفتم انجام دادم مثبت بود با جیغ خوشحالیم شوهرم از خواب پرید از خوشحالی تا صبح نخوابیدیم اخه اصلا منتظر بچه نبودیم