2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82956 بازدید | 611 پست

من نخاسته باردار شده بودم و بیبیم مثبت بود باور نمیکرد

رفتیم ازمایش دادیم مثبت بود بازم باور نمیکرد

چون دکترم گفته بود تکرار بشه میزان بتاتو ببینم .

دفعه دوم ک تکرار شد خودش رف ازمایشو گرفت و با ی دسته گل امد خونه ولی کلی ادیتم کرد گفت دسته گل واسه اینوه بخیر گدشته وچیزی نیس چون ناخواسته بود 

ولی گفتم امکان نداره .

اخر گفت مثبت شده بعدم رفتیم شام بیرون 

ولی تو دوماهگی سقط شد بعدم دیگ جرات نکردم حامله بشم 

الانم ک جدا شدم ایشالا مامان شدن باشه برای اینده ها

سلام بچه ها خیلی ناراحتم کمکم کنین من ای وی اف کردم دکتر گفت ۲۵ اردیبهشت برم ازمایش بدم یعنی روز ۱۵ انتقال ولی من امروز ۲۰ اردیبهشت روز دهم انتقالم رفت از دادم و رنجش ۲۳ بود خیلی کمه دارم دیونه میشم یعنی داره سقط میشه؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دارید مامان میشید و دلتون میخواد اولین اتفاقات بارداریتون و اولین اتفاقات فرزند نازنینتونو به آسون ترین و شیک ترین و ارزون ترین روش ثبت کنید ازتون خواهش میکنم  پیج اینستای khaterate_koodak رو ببینید اگهههه خوشتون اومد فالو کنید و بخرید. چون مطمئنم خوشتون میاد ازتون خواهش میکنم حتما یه نگاهی بندازید که کسب و کار منم رونق بگیره. این کارتها خارج از ایران خیلییی طرفدار دارن

Khaterate_koodak
خدای من. یادش بخیر. این پیام و چند تای بعدیش رو دوباره الان خوندم و اشکم دراومد. الانم خاطره نی نی ...

متاسفانه این خوشحالیم زیادطول نکشید و همون ماه از دستش دادم. هنوزم منتظرم. دخترم داره بزرگ میشه و خیلی خواهر و یا نی نی دوست داره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
2805
سلام بچه ها خیلی ناراحتم کمکم کنین من ای وی اف کردم دکتر گفت ۲۵ اردیبهشت برم ازمایش بدم یعنی روز ۱۵ ...

حتما الان که برمیگردین این پیامتونو میخونین کلی به استرس های اونموقع میخندین آره؟ تبریک میگم عزیزم.ان شاءالله خوش قدم باشه

حتما الان که برمیگردین این پیامتونو میخونین کلی به استرس های اونموقع میخندین آره؟ تبریک میگم عزیزم.ا ...

ارهههههههه واقعا😂😂😂😂😂😂😂😂عجب یاداوردی بود چقدر استرسای الکی.فداتشم عزیزم مرسی😘😘😘

ارهههههههه واقعا😂😂😂😂😂😂😂😂عجب یاداوردی بود چقدر استرسای الکی.فداتشم عزیزم مرسی😘😘😘

ای جانم  الهی همیشه دلت آروم باشه و لبت خندون.برای ما منتظرا هم دعا کن تو این ایام عزیزم

ای جانم   الهی همیشه دلت آروم باشه و لبت خندون.برای ما منتظرا هم دعا کن تو این ایام عزیزم

قربونت برم گلم. انشالله خیلی زود وقتی که اصلا فکرشو نمیکنی خدا یه نی نی ناز بهت میده تا استرسای جدید داشته باشی🙏🙏🙏🙏

نرفتی. دکتر عزیزم؟شاید دلیل خاصی داره که بچه نمی مونه    

همین یه بار بوده و ان شاءالله تکرار نشه. دکتر گفت زیاد پایین تشکیل شده و احتمال زیاد نمیمونه

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
من که خودم کلی شوک شده بودم بهش زنگ زدم باور نمیکرد ولی اونم چند روز شوک بود انگار

من الان بی بی زدم مثبت شده شوکه ام ولی به همسری نگفتم چه جوری بگم؟؟؟ میترسم استرس دارم... شش ماهی هست چشم انتظاریم میگم این بی بی مطمئنه دیگه

2810