2777
2789

دیروز دکتر بودم گفت همه چیت عالیه برو کیف کن

منم سریع رفتم پاذک جنگلی کلی خوش گذروندم شبش افتادم لک بینی😭😭😭😭😭 قراره چی بشه دکتر بیشعورم چرا جوگیرم کرد؟؟

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه زنگ به دکترت بزن کاری ندارع که

دکترم میگه پاشو بیا مطبم ۴ ساعت بشین نوبتت شه 😔 از دور اصلا راهنمایی نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ظرف و غدا رو اگر کسی و نداری صندلی بذار اروم اروم انجام بده بقیه روز و تو حالت درازکش باش 

نترس لکه بینی اگر رعایت کنی نهایتشیه هفته طول میکشه زود خوب میشه اما اگر رعایت نکنی میشه خونریزی و..... اتفاقات بد

ظرف و غدا رو اگر کسی و نداری صندلی بذار اروم اروم انجام بده بقیه روز و تو حالت درازکش باش نترس لکه ب ...

آره درسته پس فقط استراحت میکنم 🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ظرف و غذا چی؟؟؟

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . اگه استفاده کردی برای شادی روح خواهرم صلوات بفرست💓

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه بچه ای میشه که نه میخواد زیاد تلاش کنی برای تربیت نه میخواد زیاد تلاش کنی برای درس و کار یاد گرفتن 😍💪

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی

🟥 چون ❌️🟧❌️🟧❌️ سایت اشکال داره لینک آبی نشد روش نگه دارین بعد بزنین بازکردن

اگه باز نشد من ۵ تاپیک بیشتر ندارم . تاپیک خانم های باردار یا هرکی درآینده.....

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%93%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7&postId=32117456

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بیشتر ببینید
استراحت کن منم هفته ۱۹ هستم

بخون گلم 👆❤️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بیشتر ببینید
برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای ...

وای ممنون دیشب به فکر تاپیکت بودم همش میگفتم از کجا پیداش کنم 

مرررسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40