2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82956 بازدید | 611 پست
فاطمه جوون مبارکت باشه.. بچه ها من پیش ماما میرم.. متخصص بهتره یا ماما؟ مامایی ک پیشش میرم میگه 3 ماه دیگه واسه بارداری اقدام کن..واسه منو همسری هنوز زوده..نمیدونم چه کنم[smiley]s/sm_22.gif[/s]
آنشرلی هم نشدیم تا کسی از ما بپرسد آنه؟ تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ماله من که خیلی باحال نبود با اینکه اولین بچمه که الهی فداش بشم هنوز تو دهنم نمیچرخه بگم بچم! ما یه هفته کامل تو اقدام بودیم با کیت تخمک و اینا بعدشم همش منتظر بیبی چک مثبت! اصلا سورپرایز نشدیم یه کم شکه شدیم که وای چه باحال ولی خوب جفتمونم اهل بروز زیاد احساسات نیستیم maman babaye bi zoghim
تغییر را از خودت آغاز کن... «ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا بانفسهم»، (خدا وضع و حال هیچ قومی را عوض نخواهد کرد مگر آنکه انسانها به خودشان وضع و حال خودشان را تغییر دهند.)
سلام دوستان. من تازه عضو سایت شدم. امروز جواب بتا گرفتم و مثبت بود،واااای باورم نمیشه باردارم. شوشو مسافرت تشریف دارن منم امشب میرم پیشش (شوشو از اینکه رفتم آز دادم و مثبته کلا بیخبره) وایییییی فردا باید قیافشو ببینم یه جفت کفش نی نی خریدم میخوام بزارم تو چمدون تا بازش کنه و بعد....... خداجوووووون ممنون منم مامان شدم
خدایا یعنی میشه یه روز منم بیام این تاپیک و خبر و سورپرایز بارداریمو تعریف کنم؟؟؟؟ فائزه جون چه جالب منم تولدم ٢٦ شهریوره خیلی دوس دارم اونموقع نی نی توو دلم باشههه
امضای قبلی: به زودی منم مامان میشم. خدایا به امید تو😊❤️ امضای جدید: خدایا شکرررت منم ماماااان شدم. ایشالا همه ی مامانای منتظر به زودی مامان بشن🙏🏼👶🏼
منم دوماه بود ک منتظر بودم دکتر دوبار برام سونو نوشت ومشخص شد ک تخمک گذاریم ضعیفه وبرام لتوفم نوشت گفت روز پنجم پریودت بخور یکم ناراحت شدم ولى توکلم ب خدا بود باقرص باردار شدن ب دلم نمیشنست ٤تا بى بى چک گرفته بودم ٣تاشو ماه قبل امتحان کردم و منفى بود این ماه یه دونش مونده بود دو روز مونده بود ب پرى گفتم بذار اینم تستش کنم تموم شه هى چشم بهش نخوره در عین ناباورى دیدم خط دوم داره کم کم پررنگتر میشه همش چشامو میمالیدم فکر میکردم چون تازه از خواب بیدارشدم چشام تار میبینه تا یه ربع تو خونه میچرخیدم بى بى چکو نگاه میکردم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد رفتم ازمایشو دادم براى شوور اومدنى یه دسته گل گرفتم ودوربینم اماده کردم روى دسته گلم کارت پدر روزت مبارک گذاشتم وقتى دادم بهش ازم تشکر کرد گفتم من نخریدم ک گفت پس کى خریده گفتم نمیدونم کارتو که نگاه کرد چشاش گرد شد اونم باور نمیکرد خیلى روز خوبى بود
من دخترم هفت سالشه ، همسرم میگفت همین یکی کافیه اما من و دخترم خیلی مخالف بودیم ، از پارسال داشتم رو ذهن همسرم کار میکرد تا بالاخره راضی شد مهر یا ابان امسال اقدام کنیم تا اول تابستون 95 موقع تعطیلی دخترمون ، نی نی بدنیا بیاد و به درس و مدرسه اش ضربه نزنه. اما اواخر مرداد و اوایل شهریور هر چی منتظر شدم پریودی نیومد و من هم اصلا سابقه تاخیر نداشتم . همسرم هر روز میگفت چای زعفرون و زیره بخور یه وقت باردار نباشی اما من نخوردم و گفتم ما 7 ساله جلوگیری طبیعی میکنیم باردار نشدم ایندفعه هم نیستم خیالت راحت ( اما ته دلم دعا میکردم باردار باشم ) خلاصه بی بی چک مثبت نشون داد صبح تا بهش گفتم زد تو پیشونی اش و گفت بیچاره شدیم. من هم گفت خیلی هم عالی شد. رفتم ازمایش دادم و گفتم جواب مثبته خیلی رفت تو خودش اما روز بعد دیگه با این قضیه کنار اومد و رسما خوشحالی اش رو اعلام کرد . اما من کلا ازش دلخور شدم.
همیشه راهی وجود دارد که دل دیگران را نشکنیم
منم بچه اولمه و ناخوا سته باردار شدم و وقتی فهمیدم سریع زنگیدم گفتم غصه میخورم که زود گفتم.اما برا گفتن جنسیتش میخوام با برنامه بگم .به نظرتون چطور بگم؟؟؟؟؟
الهم صلی علی محمد و ال محمد
منم دخترم اذرماه 5سالش میشه ولی دلم نمیخواست الان بارداربشم و5ساله قرص میخورم اماشوهرم خیلی اصراربه بچه دوم میکرداطرافیان همه میگفتن که چون قرص میخوردی دیربچه دارمیشی وشایدیه سال طول بکشه قرصوقطع کن وننم دوماه پیش قرصوترک کردم ماه اول پریودشدم ولی ماه دوم باید11شهریورپریودمیشدم هرچی منتظربودم پری نشدم وچندروزپیش20شهریورتوواتساپ به شوهرم پیام دادم که یه چیزی بگم بین خودمون بمونه من حامله ام واسم تست بیارازداروخانه واونم شکلک چشمک وبمب روفرستادومن دوروزبعدش با11روزتاخیرتست کردم ومثبت شدولی بدون تست میددنستم باردارم.
وای خدایا شکرت منم مامان شدم و به آرزوم رسیدن که یه روز بیام توو این تاپیک خاطره ی اولین روز بارداریمو بگم.اگر چهار پست بالاتر رو نگاه کنین میبینین که نوشتم خدا میشه منم یه روز بیام اینجا؟؟؟؟ منم اینماه به لطف خدا باردار شدم. ایشالا همه ی منتظرا مامان بشن به زودی من اینماه فهمیده بودم هم خودم و هم شوهرم مشکل داریم و با اینکه دارو استفاده میکردیم زیاد امید نداشتم . پریودیام منظم بود همیشه ولی اینماه تا دیدم یک روز تاخیر دارم شک کردم ولی باور نمیکردم و همش منتظر پری بودم. همش میرفتم خودمو چک میکردم ببینم پری اومده با نه. خلاصه عصر همون روز به شوهرم گفتم پاشو بریم آزمایش ، حداقل اینجوری میدونم باردار نیستم و با خیال راحت منتظر پری باشم و الکی به خودم امید ندم. از بس بی بی منفی دیده بودم حتی بی بی هم نزاشتم.بعدشم رفتیم خونه مادر شوهرم عصرونه بخوریم تا جواب اماده شه. هیشکی نمیدونست. بعد که رفتیم واسه جواب من توو ماشین نشسته بودم که شوهرم جواب رو بیاره و اینقدر چشمم به در آزمایشگاه بود پلک نمیزدم تا شوهرم بیادوقتی اومدش صورتشو غمگین بود و گفت نوچ. جواب رو باز کردم تا دیدم بلههههه منم مامان شدمممم. و همون لحظه کلی خدا رو شکر کردم و واسه همه منتظرا دعا کردم. هنوزم باورم نمیشههههه
امضای قبلی: به زودی منم مامان میشم. خدایا به امید تو😊❤️ امضای جدید: خدایا شکرررت منم ماماااان شدم. ایشالا همه ی مامانای منتظر به زودی مامان بشن🙏🏼👶🏼
و جالب اینجا بود که دقیقا روز تولدم نی نیم توو دلم بود و من نمیدونستم. خدا قشنگترین هدیه تولدمو بهم داد
2810