من که روز تولدش بهش گفتم دو روز بعد از اینکه خودم متوجه شدم اینقدر برام سخت بود که خودم رو کنترل کنم شوشو خیلی خوشحال شد و گفت بهترین هدیه ایه که تا حالا گرفته
فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من رفتم دستشویی و به اصرار شوشو بی بی چک گذاشتم بعد هر دوتامون چشمامون به بی بیچک بود که چی میشه وقتی داشت خط دومی رنگ میگرفت جیغ زدم که مثبته ولی تا هر دو تا خط پررنگ نشد باورمون نشد بعد هم همدیگه رو بغل کردیم و اشک ریختیم (ما بعد 2 سال تلاش تونستیم بچه دار بشیم آخه شوشو مشکل داشت )
من
شوشو
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه
خدا براتون بچه هاتون رو حفظ کنه. انشاالله همیشه سلامت باشن. اشکم رو در اوردید. یعنی میشه یه روز منم بیام اینجا خبر بدم که چجوری به شوشو گفتم. ای خدا منم بچه میخوام. میخوام این روزا رو تجربه کنم.
خداجونم ممنونم ازت که حاجتم رو دادی. امام رضا جونم ممنونم که واسطه بین من و خدای بزرگ شدی تا منم مامان بشم. عاشقتممممممممم.
خوش به حالتوم مامانا انشااله که همیشه شاد باشید وسایتون بالای سر بچه هاتون
منم 3 بار بی بی چکم مثبت شد اما تو هفته 8 نی نی هام پر میکشند دکترم رفتم ازمایشای مختلفم دادم هنوز دلیل قاطع براش پیدا نکردم البته اسپرم شوهرم یکم ضعیفه اما پزشکا میگند اینم دلیل قطعی نیستتتتتتتتتتتتتتت. برا منم دعا کنید این ماه تو اقدامم خدا بهم بچه بده و دیگه ازم نگیره خیلی برام سختههههههههههههههههههههه من با دیدن بی بی چک مثبت جای خوشحالی استرس میگیرم همش نگرانم که خدایا نکنه دوباره نی نیم پیشم نمونه و .............................تو این شهر غریبم و حتی کسی را ندارم که باهاش درد و دل کنم . خونواده شوهرم هم خیلی اذیتم میکنند امیدم فقط به خداست که با دادن یه بچه منا از این تنهایی در بیارهههه
تو رو خدا مامانا برای همه منتظرای نی نی دعا کنید خیلی سخته ادم در انتظار بچه باشهههههههههههههههههههه یا باردار بشه و بعد چند وقت از دستش بدهههههههههههههههههههههههههههه
خدا انشالله همه منتظرارو به مراد دلشون برسونه و همه بچه ها رو زیر سایه مادر و پدر بزرگ کنه.الهی امین
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
من همیشه دوس داشتم مثل این فیلما به شوشو بگم تو داری پدر میشی!!!!!!!!!! ولی از اونجایی که شرایط ایجاب کرد و شوشو رفت جواب ازمایش رو گرفت زنگ زد و خبر پدر شدنش رو خودش بهم داد!!!!!!
خدایا به خاطر عشقم و ثمره ی عشقم هزارباااااار شکر...