2777
2789
عنوان

ازدواج خانواده مذهبی با غیر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست
نه عزیزم .چنین منظوری نداشتم .خانواده ما به شدت مذهبی هستند .اونها تو مهمونی هاشون .روسری سر نمی کنن ...

ب نظر من ممکنه خواهرت اذیت بشه. بار ها دیدم تو همین سایت دختر مذهبی با خانواده باز وصلت کرده و متاسفانه رفتارهای عادی فامیل و  خانواده همسرش براش غیرعادی ب نظر اومده

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا توصیه نمیکنم

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

به هیچ عنوان اصلا خوب نیس 

یکی از نزدیکان درجه ۱ما این کار رو کرد بعد چند سال با بچه جدا شدن به خاطر تفاوقت فرهنگی واینکه یکی خانواده مذهبی بو ویکی دیگه برعکس

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

ولی دنیا هم برعکس شده اونوقت اکثر پیشنهادای من هم از طرف پسر های مذهبیه 

چررا اخه 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

یه آشنای دور میشناسم

خانواده پسر خیلی آزاد بودن تو مهمونی ها بدون روسری و عروسی مختلط

اما دختر حجاب داشت اذیت هم نمیشد

مهم خانواده است که چه برخوردی داشته باشن بهش احترام بذارن یا نه

من تو چندتا مراسم دختر رو دیدم همیشه کلاه حجاب داشت اما خوب آرایش میکرد

به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸 

رک و پوست کنده بگم اگر خانواده دوطرف تو زندگیشون دخالت نکنن نه به مشکل نمیخورن،اما اگر خانواده ها بخوان عقایدشون رو تحمیل کنن صد در صد به مشکل میخورن

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد..

با اجازه اسی لطفا تاپیک

عزیزم

رو گزارش میزنید براتون صلوات میفرستم

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
دختر از خانواده مدهبی بره تو خانواده باز فکر نکنم اذیت بشه اما من از خانواده مدهبی رفتم خانواده بیشت ...

اتفاقا اذیت میشع دخترای فامیل پسر همه ش دور و بر همسرشن!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

خوب ببین همه چی بی حساب و کتاب که نمیشه 

همون اول مفصل باهم صحبت کنن که عقایدشون مثل ناموس مهمه واسشون تحت هیچ شرایطی هم عقاید هم دیگرو چه تو جمع چه تو تنهایی زیر سوال ببرم

به عنوان فرد غیر مذهبی به هییییچ عنوان با خانواده مذهبی وصلت نمیکنم و حتی دوست نمیشم باهاش به من نمیخوره اختلاف بشدت پیش میاد یک بار با یه پسر آشنا شدم پسره خودش مذهبی نبود مثل خودم بود ولی خانوادش وااای چادری ولی خودش اعتقاد نداشت یبار مادرش منو بیرون دید پررراش ریختهه بود گفته بود خیلی بی حجابه بعد پسرش گفت من مشکلی با این چیز ندارم بخاطر خانوادش دوستیمو باهاش بهم زدم و ردش کردم چون من یه طرز فکر دیگه اونا یکی دیگه پس نمیشه درکل فکراشو بکنه

2810