2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518689 بازدید | 37276 پست
سلام عزیزم خوبی من منفی شدم گلم دکترم رو عوض کردم دارم با یه دکتر دیگه پیش میرم بهم سینال آف و سه تا ...

عزیزززم 💔 چی بگم 

میدونم خیلی حس بدیه 

انشالله ک با این دکتر خیلی زود جواب بگیری 😍😍 

خودت خوشت اومد از برخورد و روش و این دکتر ؟ 

واقعیت منم دکتر گفت همسرم یه مقدار کم تحرکی داره و دارو تقویتی براشت نوشت 

منم بی انگیزه شدم دیگه اصلا تمرکز نمیکنم رو تاریخ ها 

اصلا نمیدونم الان چندم سیکلمه 

احساس بهتری هم دارم اینجوری 

ماه های قبل ب علائم توجه میکردم این ماه اصلا ب هیچی دقت نکردم واسم بهتر میگذره 

هرچی بیشتر دقت میکنیم و روزشماری میکنیم انگار بیشتر نا امید میشیم 

منم درد پریودی دارم واین ماهم نشد دوسال و یک ماه انتظاار🥺

عزیزم انشالله ک بارداری 

علائم پریودی و بارداری شبیه به هم دیگست 

شما بچه اولو میخواید ؟ اگ دوس داشتی بگو چیکارا کردی و چی مصرف کردی تو این مدت 

مشکل خاصی داشتید ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزززم 💔 چی بگم میدونم خیلی حس بدیه انشالله ک با این دکتر خیلی زود جواب بگیری 😍😍 خودت خوشت اومد ...

دکتر اره خوبه ولی اینقدر منشی هاش بد اخلاق و بد برخورد بودن که وقتی اومدم خونه تا مدتها بعدش اثر رفتار بدشون روم بود .درباره روش هم واقعا نمی‌دونم 

اکثرا که رفتن نتیجه گرفتن تا قسمت چی باشه 

عزیزم انشالله ک بارداری علائم پریودی و بارداری شبیه به هم دیگست شما بچه اولو میخواید ؟ اگ دوس داشتی ...

نه عزیزم پریود شدم

نه برا دومی اقدام میکنم

دکتر رفتم مشکلی ندارم 

همسرم ضعیفه که اونم همه مدل دارو ها رو خورده ولی فعلا نتیجه نگرفتیم 

نه عزیزم پریود شدمنه برا دومی اقدام میکنمدکتر رفتم مشکلی ندارم همسرم ضعیفه که اونم همه مدل دارو ها ر ...

چرا از حلوای گیاهی استفاده نمی‌کنید یکی دوماه پشت سر هم مصرف کنید انشالله ک نتیجه میگیرید همسرتون ک یکم مشکل داره مصرف کنه خودتونم میتونید بخورید

دکتر اره خوبه ولی اینقدر منشی هاش بد اخلاق و بد برخورد بودن که وقتی اومدم خونه تا مدتها بعدش اثر رفت ...

وای از دست این منشی هااا 

اگ دکترت خوبه تحمل کن رفتار منشی هارو چاره ای نیست 

امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری 🫂❤️

نه عزیزم پریود شدمنه برا دومی اقدام میکنمدکتر رفتم مشکلی ندارم همسرم ضعیفه که اونم همه مدل دارو ها ر ...

باز خداروشکر یکی داری 

خدا حفظش کنه 

ببخشید میپرسم همسرتون کم تحرکی دارن یا از لحاظ فرم و شکل مشکل دارن ؟ اخه همسر خودمم یه مقدار کم تحرکی داره ازون جهت میپرسم

وای از دست این منشی هااا اگ دکترت خوبه تحمل کن رفتار منشی هارو چاره ای نیست امیدوارم خیلی زود نتیجه ...

اره تحمل میکنم چاره آیی نیست 

گفت بیا آی یو آی 

دوشنبه دارم میرم 

برام دعا کنید 

سلام خانوما خوبید بچها جواب ام ار ای اومد میشه یه نگاهی بندازین ببینین چیزی متوجه میشید

یکی از خانوما برام ترجمه کرد ولی بازم نمیفهمم چی ب چیه 

1- رحم دارای اندازه طبیعی (65x30mm) و شدت سیگنال بدون انتشار ضایعه توده کانونی است.

2- ضخامت آندومتر حدود 8 میلی متر است.

3- دهانه رحم و واژن طبیعی به نظر می رسند.

4- کیست نابوتیان کوچک 7 میلی متری در دهانه رحم مشاهده می شود.

5- هر دو تخمدان از نظر اندازه برجسته هستند و چندین فولیکول محیطی کوچک نشان دهنده PCO هستند.

6- ضایعه پرشدت T1 و T2 43x34mm در تخمدان چپ دیده می شود که نشان دهنده کاهش شدت سیگنال در تصویر اشباع چربی، بدون افزایش در تصویر پست گاد است که برای درموئید تخمدان چپ مطرح است.

7- هیچ علامت قطعی از اندومتریوز در حفره لگن از جمله هر دو حفره تخمدان دیده نمی شود.

8- اندام‌های داخل لگنی مشاهده‌شده از جمله مثانه، رکتوم و حلقه‌های روده از نظر شکل طبیعی و شدت سیگنال بدون شواهدی از ضایعه توده‌ای یا افزایش غیرطبیعی هستند.

9- بافت نرم و ساختارهای عضلانی اطراف نیز از نظر شکل و شدت سیگنال طبیعی به نظر می رسند.

10- هیچ نشانه ای از افیوژن مفصل در مفصل ران دیده نمی شود

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
یکی از خانوما برام ترجمه کرد ولی بازم نمیفهمم چی ب چیه 1- رحم دارای اندازه طبیعی (65x30mm) و شدت سیگ ...

تا اونجایی که من اطلاع دارم اکثرموارد طبیعی هست

فقط یه کیست کوچیک نابوتین داری که بی ضرر خودش از بین میره و مشکلی ایجاد نمیکنه

مهمترین بخش کیست درموئید تخمدان چپ هست که با توجه به سایزش که باید ببینی نظر دکترت چیه اکثرا این سایز چون خیلی بزرگ نیست بهش دست نمیزنن میزارن بعد بارداری و مرتب اندازه اش چک میشه ولی یسریا هم با جراحی کوچیکی این کیست خارج میکنن 

یه مقدار هم تنبلی تخمدان نشان داده شده