2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516344 بازدید | 37239 پست
اره به نظر منم نزدیکی در روزهای تخمک گذاری احتمال بارداری رو بالا می‌بره ، نه من الان در حال اقدامم ...

سلام عزیزم خوبی ؟؟ 

شما باردار شدین ؟؟ 

من چند روز دیگه باز موعدمه ولی احساس میکنم بازم خبری نیست😒

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوبی تو این مدت علائم داشتی یا ن؟

تو زمان اقدام ؟ یا فقط این ماه ؟ 

والا من از وقتی اقدام کردم کلا مدلم عجیب شده😅

قبلا پریودم ۳ تا ۵ روز جلو میوفتاد

اما الان ۴ ماهه دقیق شده ۲۸ روزه 

بعد قبلا قبل پریود اصلا علائم خاصی نداشتم گاهی کمر درد خیلی جزئی 

اما الان هم معذرت میخوام ترشح دارم قبل پریود 

هم سینم درد میگیره 

هم گاهی احساس تهوع 

اما این ماه سینه درد ندارم 

فقط ترشح 

یوقتایی هم معدم انگار ترش میکنه 

همین !!

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
حتما بخاطر کیسته هست

دکتر بهم گفت کیست ربطی ب بارداری و پریودی نداره کیست از اول بوده مادرزادیه مث اینکه گفت بهتره برداری 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
دکتر بهم گفت کیست ربطی ب بارداری و پریودی نداره کیست از اول بوده مادرزادیه مث اینکه گفت بهتره برداری

کیستتون درموئید هست ؟ من چون تاپیک رو از اولاش خوندم 

ی خانومی بودن کیست درموئید داشتن حدود ۱ سال اقدام بودن نشده بود ولی کیستو در اوردن چند ماه بعد باردار شدن 

کیستتون درموئید هست ؟ من چون تاپیک رو از اولاش خوندم ی خانومی بودن کیست درموئید داشتن حدود ۱ سال اقد ...

آره گفتن کیست درومویید هست بزرگ شده . بهم گفت ربطی به باردار نشدنتون نداره ولی بهتره قبل از بارداری در بیارین چون بزرگ شده ب تخمدانتون فشار میاره ممکنه باعث پیچیدگی تخمدان بشه . من خودم اولای تاپیک رو نخوندم 

آره گفتن کیست درومویید هست بزرگ شده . بهم گفت ربطی به باردار نشدنتون نداره ولی بهتره قبل از بارداری ...

اون خانوم هم میگفت دکترش گفته ربطی نداره اما بعد ک در اورد باردار شد 

انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

اون خانوم هم میگفت دکترش گفته ربطی نداره اما بعد ک در اورد باردار شد انشالله هرچی خیره براتون پیش بی ...

ان شاالله واسه منم خیر باشه خیلی استرسش رو دارم

اهااا که اینطور منم همسرم آزمایشش خوب بوده فقط خودم ذخیرم پایینه

ان شاءالله همین ماه مامان شدین 😍

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
این ماهم نشد 😔شد۲۳ماه انتظار🥺🥺🥺چی فک میکردم و چی شدخدایاا حکمتتو شکر

منم این ماه نشد دو سال شده واس منم البته دوسه ماهه مرتبم اقدام نمیکنم حس و حالش نیس انگار دیگ  

این نیز بگذرد....