2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516350 بازدید | 37239 پست
سلام عزیزم، متاسفم 🥲ایشالله همه چی خوب و راحت پیش بره براتامید به خدا که به زودی بارداری سالم و راح ...

ممنونم عزیزم رفتم بیمارستان نیکان برای ساکشن جنین واقعا راحت بود برام خداروشکر 😘

میخوام بذارم بدنم و ذهنم آروم بشه سال دیگه اگه خدا بخواد  میرم برای انتقال مجدد جنین

سلام دخترا حالتون چطوره؟؟؟امیدوارم همه منتظرا یکی یکی مثبت بشن،خیلی وقتا میام خاموش میخونم پیامارو م ...

سلام گندمی جان

ما همه خواننده خاموش شدیم😅

من خیلی وقتا دلم میخواد بیام پیام بدم نی نی نمیزاره

امیدوارم همه دچار این مشغله بشن و اینجا سوتوکور بشه از بس همه درگیر بچه داری میشن🙏🙏🙏

من بشخصه دارم از شب زنده داری و روز بیداری و کولیک و رفلاکس و رژیم های سخت و... داغون میشم. هیچ کمکی ندارم و واقعا سخته همه چیز برام. اما به دیده منت میپذیرم🙏🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الی جان پیامت رو خوندم و از صمیم جانم برات آرزوی بهروزی و حال خوب دارم. و مطمینم که اینروزا میگذره و روزهای بهتری میاد. اگرچه قرار نیست تجربه ی تلخ قبلیت رو تغییر بده و میدونم که همیشه جای اون تجربه درد میکنه برات. میفهمم که قرار نیست هیچ چیز جبران چیز دیگه ای باشه. اما قطعا تولد یه نی نی دیگه بهتون توان و انرژی میده برای تحمل همه چیز. بیصبرانه منتظر اوم روزم و میدونم که محقق میشه برات🙏❤🙏❤

سلام خانوما ان شاالله ک خوبید همگی ، من این ماه ۲۳ روزه ک عقب انداختم ولی باردار هم نیستم اولین بازه انقد عقب انداختم نمیدونم چرا اینجوری شدم 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
سلام گندمی جانما همه خواننده خاموش شدیم😅من خیلی وقتا دلم میخواد بیام پیام بدم نی نی نمیزارهامیدوارم ...

سلام عزیزم خوبی چقدر دوس داشتم بیاین از احوالتون بگین همه بعداز زایمان غایب شدن🤣چخبرا؟ بچه داری در چه حاله؟ من اگه خدا بخواد یکم دوماهگی کارن تموم میشه وارد ماه سوم میشه تقریبا افتادم رو غلتک قلقش داره دستم میاد دردای کولیکشم بهتر شده گوش شیطون کر

البته بماند که رژیممو تقریبا هیچی نمیخورم😓ولی چاره ای نیست تا گوارشش کامل شه

نینیت پسر بود؟ اسمشو چی گذاشتی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
تقریبا با درصد بالایی مطمعنم درسته چون متوجه تخمکگذاریم شده ام ترشح زیاد داشتم نکه دارو مصرف میکردم ...

مدیکور واقعا افتضاحه چند وقت پیش زیر یه دیقه برام هاله تقریبا پررنگ انداخت فرداش رفتم ازمایش منفی بودو پریود شدم

سلام دخترا من ۱۵ام موعدم بود پریود نشدم ماه قبل دوفامد و کلومفین خوردم الان ۱۱ روز از قطع قرص دوفامدم میگذره ولی پریود نشدم حدود ۵ روز پیشم تست زدم منفی شد اقدامم تنبلی شدید دارم بنظرتون مال چیه امکان بارداری هست هیچ علائم خاصیم ندارم گاهی درد پریودی دارم فقد؟؟؟

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
سلام عزیزم خداروشکر منم خوبمشما خوبی؟ چه خبرا؟ همه چی خوبه ؟

قربونت برم

من دارم سخت ترین روزای عمرمو میگذرونم😔

دخترم دچار بیماری شده،،،بنام اسپاسم شیرخواران

تشنجای پشت هم😔😔😔چند وقته کلا درگیر دکترای مختلفم 

دلم خیلی شکسته💔💔💔

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
سلام گندمی جانما همه خواننده خاموش شدیم😅من خیلی وقتا دلم میخواد بیام پیام بدم نی نی نمیزارهامیدوارم ...

خداروشکر🥰

با همه سختیا از این روزا لذت ببر،،،من دوره نوزادی بچه هارو خیلی دوس دارم

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
قربونت برممن دارم سخت ترین روزای عمرمو میگذرونم😔دخترم دچار بیماری شده،،،بنام اسپاسم شیرخوارانتشنجای ...

به خدا توکل کن  نذر کودکان محک یه چیزی بکن،انشاالله که زودتر مشکلش حل میشه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برممن دارم سخت ترین روزای عمرمو میگذرونم😔دخترم دچار بیماری شده،،،بنام اسپاسم شیرخوارانتشنجای ...

عزیزم ایشالا بزودی حالش خوب شه وقتی بچت مریضه میگی هرچی دردو ناراحتیه بیاد تو جون من ولی بچم عذاب نکشه میفهممت خیلی سخته ولی توکلت به خدا باشه ایشالا بزودی خوب میشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام دخترا من ۱۵ام موعدم بود پریود نشدم ماه قبل دوفامد و کلومفین خوردم الان ۱۱ روز از قطع قرص دوفامدم میگذره ولی پریود نشدم حدود ۵ روز پیشم تست زدم منفی شد اقدامم تنبلی شدید دارم بنظرتون مال چیه امکان بارداری هست هیچ علائم خاصیم ندارم گاهی درد پریودی دارم فقد؟؟؟

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
سلام عزیزم خوبی چقدر دوس داشتم بیاین از احوالتون بگین همه بعداز زایمان غایب شدن🤣چخبرا؟ بچه داری در ...

بسلامتی عزیزم

انشالله برات راحت بگذره بعد این🙏

پسر من در حدی رفلاکسش شدیده که از دماغ و دهن بالا میاره. فقط امیدم به خداست که مشکل جدی براش بوجود نیاد. خیلی میترسم موقع خوابش

منم به شدت رژیمم. تقریبا هیچ چیز مجاز نیستم. هم رژیم کولیک هم رفلاکس. مدام سرم گیج میره میفتم

اسمشو گذاشتیم میراث

عزیزم خیلی متاسفم

کاملا حالت رو درک میکنم چون من هم این روزا رو گذروندم. از صمیم جانم برات آرزو میکنم که به خیر بگذره براتون. 

درمان دارویی رو شروع کردید؟

پسر مت با یک دوره پردنیزولون خوب شد. البته نمیدونم مشکلاتمون یکی بوده یا نه. 

علاوه بر درمان اسپاسم چیزی که خیلی مهمه ابنه که به مراحل تکاملش باشه و مدام ارزیابیش کنی. الان. تکاملش متناسب با سن خودش هست؟