2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 517426 بازدید | 37272 پست
آره عزیزم واقعا هم سخته... باید زمانی تصمیم نهایی بگیری که ببینی از همه نظر آماده‌ای... فرقی نداره ج ...

عزیزم عمرم خیلی دوست داره وضعیت مالیمون هم متوسطه خداروشکر خوبه بدک نیستیم منم دوست دارم و بنظرم وقتشه اگه باردار بشم مرخصی شغلی هم میگیرم ولی میترسم دیگه نتونم برم تفریح و سفر ۲۹ سالمه سنم داره می‌ره بالا از این طرفم میترسم 

ممنونم ذخیره تخمدانم خوب بود سنمم ۲۶ ساله این دمتر عادتشهدهودش گفت همه چی خوبه ولی هی دارو‌میده

خب اگه همه چی خوبه و سنتم کمه.. عجله‌ای نیست به نظرم دکترت رو عوض کن با این همه دارو شاید دچار عوارض بشی! چند ماه اقدام کن طبیعی نشد بعد تصمیم بگیر 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم این ماه برای اولین بار اقدام کردمتحت نظر پزشک چکاپ شدم؛ معاینه، پاپ اسمیر، سونو شکمی و لگنی، ...

ببخشید این پاپ‌ اسمیر‌ برای قبل بارداری ضروریه‌ باید حتما‌ انجام بدیم‌ یأ مهم نیس؟

ممنونم خودم امیدی ندارم ولی کاری از دستم بر نمیاد...الی جانم الان من دو صفحه قبل و دل نوشته تو خوندم ...

مرسی که برام مینویسید ❤️ خیلی خوشحالم دوستای خوبی مثل شما دارم... ایشالله روزای خوبی پیش روی هممون باشه 🤲✨ 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزیزم عمرم خیلی دوست داره وضعیت مالیمون هم متوسطه خداروشکر خوبه بدک نیستیم منم دوست دارم و بنظرم وقت ...

خب اگه همه شرایط اوکیه اقدام کن معلوم نیست چند وقت طول بکشه... بعدم چرا نشه، شاید تفریحاتت متفاوت بشه اما قطعا به همه کارا میرسی... سفر و تفریح هم با بچه میری ❤️✨

ببخشید این پاپ‌ اسمیر‌ برای قبل بارداری ضروریه‌ باید حتما‌ انجام بدیم‌ یأ مهم نیس؟

نه برای بارداری ضروری نیست اما برای خانوما خیلی ضروریه حتما یکبار بدید خدای نکرده مشکلی نباشه، اگه ویروسی تو این تست شناسایی شه سریع درمان میشه که تبدیل به سرطان دهانه رحم نشه!

مرسی که برام نوشتی... نمیخواستم فضای تاپیک رو غمگین کنم اما دلم گرفته بود چه میشه کرد ما هم باید یکم ...

عزیز دلم خدا به دل قشنگت نگاه کن و هرچی زودتر بهترین اتفاق برات بی افته 

ممنون از حرفای خوب و دعای قشنگت 😍❤️مرسی مهربون ✨ خدا برات حفظش کنه 😘ایشالله به دل همه چشم‌انتظارا ...

قربونت برم 😘😘😘

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
ای جان بسلامتی فارغ شدین ؟؟ خدا حفظ کنه کوچولونو اسمشو چی گذاشتین ؟؟ من از اوایل تاپیک خوندم تااا اخ ...

بله عزیزم یکم مهر فارغ شدم اسمشو کارن گذاشتیم

بقیه بچه هام بیخبرم نمیان تاپیک

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
فدات، دارویی چیزی بهش نمیدی برای نفخش

قطره کولیز میدم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️