2777
2789
عنوان

مادرشوهرم توی زندگی منو شوهرم دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 98 پست
درست میگی عزیزم معلومه حسوده مادر شوهرت ولی این وسط نقش شوهرت چیه ؟؟ چرا بها میده به خواسته مادرش ؟ ...

میدونم شوهرم مقصره

از اول هم گفتم راهکار بدید تا شوهرم بهم نزدیک بشه بیشتر هوامو داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ordibeheshtziba

نمیدونم از مادرشوهرا چی از جون عروسا میخوان😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
نمیدونم از مادرشوهرا چی از جون عروسا میخوان😭😭😭

خواستم بگم تو تنها نیسی این مشکل بین اکثر خانواده های ایرانی رایجه کلا اکثر پسرا بچه ننه هسن به مرور پخته تر میشن اوضاع بهتر میشه بابامم اون اوایل همینطوری بوده مامانم همش از اون اوایل ازدواجشون میگه که مامانش خیلی دخالت کرده ولی اوضاع بهتر میشه مطنئن باش یه خرده روپای خودش وایسه خونه جدا میخرین اوضاتون بهتر میشه شک نکن

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

تو باباتو شیر میکنی،شوهرت مامانشو

به نظرم دوتاتون بزرگ بشید و‌نذارید بقیه براتون تصمیم بگیرن

مشکلاتتونو خودتون با زبون حل کنید چرا تو به بابات میگی؟اونم به ننش

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

خب چطوری بگیرم تو مشتم

ببین گلم اصلا باهاش قهر و دعوا نکن فقط بگو بخند کن محبت کن و شاد باش و شوخ طبع ‌وجذاب و بهش غر نزن ولی مقتدر باش 

در عین مهربونی جذبه داسته باش

مثلا میخوای بری بیرون بگو همین الان بیا بریم بیرون 

اگه مادرش کفت نه بگو خیلی ببخشید ولی ما زن ‌شوهریم و دوست داریم چندساعت تنها باشیم 

و به شوهرت بگو همین الان بیا بریم منتظرتم خدافظ 

اگه نیومدیا دوباره بهانه آورد بنظرم باید یکم بترسونیش از جدایی نه که جدی بشیا 

باهاش دعوا نکن فقط بگو با تمام وجودم عاشقتم و میپرستمت ولی اگه مرد نیستی و عین بجه های پنج ساله مادرت برات تصمیم میکیره متاسفم برات ادامه ی این زندگی بیفایده اس چون من دلم یه مرد محکم و مستقل و مقتدر میخواد نه یه شوهری که هنوز از مادرش شیر میخوره 

مقتدر حرف بزن 

چرا غر و دعوا میکنی که ازت دلزده بشه؟جذاب باش ولی جذبه داسته باش

امان از دست این مادرشوهرا..نمیدونم چرا بعضی هاشون اینجوری هستن انگار قبلا خودشون تازه عروس نبودن

این عمه ی من

مادرشوهر شو هم اذیت می‌کنه

بنده خدا انقدر دلم براش میسوزه انقدر آدم خوبیه

میدونم شوهرم مقصرهاز اول هم گفتم راهکار بدید تا شوهرم بهم نزدیک بشه بیشتر هوامو داشته باشه

بنظر من تنها راهش مشاور هست عزیزم ...اگر همسرت هم میاد که چ بهتر باهم برید زوج درمانگر ...اگر هم نمیاد خودت برو و راهکار بگیر . انشالله خوشبخت باشی عزیز دلم .خیلی ناراحت شدم از رفتار همسرت .بی توجهی واسه ما خانوما بزرگترین درده.حتما مشکلت رو حل کن بعد باهاش برو زیر یه سقف که خدای نکرده بعداً با بچه پشیمون نشی 

تو باباتو شیر میکنی،شوهرت مامانشوبه نظرم دوتاتون بزرگ بشید و‌نذارید بقیه براتون تصمیم بگیرنمشکلاتتون ...

من به بابام چیزی نمیگم

بابام خودش متوجه میشه دارم اذیت میشم