2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518688 بازدید | 37276 پست
سلام لاله جان دختر منم هنوز زردی داره دو روز دیگه یک ماهش میشه هر دکتری بردیم فقط دستگاه دادن و آزما ...

سلام عزیزم والا منم چند روز دیگه چلگیشه هنوز یکم زرده ولی خیلی بهتر شده کار خاصی نکردم چون هنوز جواب ازمایشش نیومده اگه توام مثل من گرمیجات میخوری حذفشون کن من فقط خوردن دمنوشای گرمو حذف کردم فقط دمنوش نعنا میخورم واسه نفخ شیرم

بهم بگو توام شبا خوابت خیلی کمه؟ من بعضی شبا خوب میخوابه فقط واسه شیر بیدار میشه ولی بعضی شبا تو خواب همش نق میزنه یا میخوابونمش تا میذارمش تو جاش بیدار میشه خیلی لاغر شدم چشام کاسه گرفته رژیم غذایی هم دارم بخاطر دلدرداش😣

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم والا منم چند روز دیگه چلگیشه هنوز یکم زرده ولی خیلی بهتر شده کار خاصی نکردم چون هنوز جواب ...

منم همه چیزای گرم رو حذف کردم حتی کاچی نخوردم همش سردیجات 

منم شبا بیدارم همش چون اصلا نمیخوابه تا از بغلم بزارمش زمین بیداره باور کن به قیافه خودم نگاه میکنم گریم میگیره من ۱۵ کیلو کم کردم انقدر لاغر و نا توان شدم منی که از صبح تا شب کلی کار و فعالیت داشتم الان نهایت یه غذا درست کنم 

میگن بعد از ۴۰ روز حالمون بهتر میشه خداکنه این طور باشه 

دختر من آزمایشاش خوب بود خداروشکر ولی بازم زرده 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
منم همه چیزای گرم رو حذف کردم حتی کاچی نخوردم همش سردیجات منم شبا بیدارم همش چون اصلا نمیخوابه تا از ...

منم خیلی قیافم نابود شده مگر با ارایش یکم روح بگیرم

بچمم خیلی تقاضای شیرش بالاست چند روزه شیرم‌کم میاد 

خدا کنه از چهل که گذشت خوب شن من شبا تنهام خیلی سختمه تا همسرم از سرکار میاد بچه رو میسپارم بهش میرم دو ساعت میخوابم😁

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
منم خیلی قیافم نابود شده مگر با ارایش یکم روح بگیرمبچمم خیلی تقاضای شیرش بالاست چند روزه شیرم‌کم میا ...

آخ که چقد مثل منی 

من وسواس هم دارم دائم در حال شستشو و نظافتم فکر میکنم همه چی باید به نظم و تمیزی قبل بچه دار شدن باشه کار هیچ کسی هم قبول ندارم برای همین خیلی سختمه 

امیدوارم همه خانوما و دوستای این تاپیک این سختی های شیرین رو تجربه کنن 🙏🙏🙏🙏

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
سلام دوستان من برای بارداری اقدام کردم و قرص لتروزول و آمپول hmgو hcgتزریق کردم الان ۳ روز مونده به ...

چون هاله کمرنگ داشته ممکنه باردار باشی ولی صبر کن تا روز موعد پریود بشه. امیدوارم که پریود نشی و خوش خبر بیایی

فقط ی سوال مشکلت چی بود که آمپول و قرص برات تجویز کردن

آخ که چقد مثل منی من وسواس هم دارم دائم در حال شستشو و نظافتم فکر میکنم همه چی باید به نظم و تمیزی ق ...

تا میتونی لذت ببر از این دوران من الان در حسرت تکرار این روزها هستم. بچه ت فقط ی بار بچگی داره ولی خونه همیشه هست که مرتبش کنی

تا میتونی لذت ببر از این دوران من الان در حسرت تکرار این روزها هستم. بچه ت فقط ی بار بچگی داره ولی خ ...

درسته ممنونم 

سلام عزیزم والا منم چند روز دیگه چلگیشه هنوز یکم زرده ولی خیلی بهتر شده کار خاصی نکردم چون هنوز جواب ...

سلام گلم نی نی شما هم کولیک داره؟ 

چ غذاهایی نمیخورین برای نفخ و دل درد؟

دختر من کولیک داره دارو میدم بهش 

نمیدونم دیگه چی بخورم چی نخورم دکترش گفت کتابا میگن تاثیر نداره ولی موندم چ کنم 

شماها چکار میکنین!؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام گلم نی نی شما هم کولیک داره؟ چ غذاهایی نمیخورین برای نفخ و دل درد؟دختر من کولیک داره دارو میدم ...

سلام عزیزم نه خداروشکر کولیکو رفلاکس نداره ولی خوب نوزاده تا گوارشش به شیر عادت کنه زمان میبره منم یکم نفاخ بخورم دیگه شب دهنمو سرویس میکنه😅من حبوباتو حذف کردم غذاهای طبع سرد نمیخورم میوه های نفاخ نمیخورم بلال حذف شده 

قرمه قیمه بخاطر حبوباتش نمیخورم هندونه نمیخورم مامارونی نفاخه نمیخورم لبنیاتم نمیخورم نوشیدنی گازدار نمیخورم بادمجون کلا حذف ترشی حذف 

تو خورشتا کرفسو میخورم کبابو مرغو گوشت میخورم غذاهای برنجی میخورم بعد روزی دو سه بار دمنوش نعنا زیره میخورم عرق نعنا میخورم که نفخ غذاها از بین بره

دارو هم یه مدت پدی لاکت دادم خیلی مدفوعشو چرب کرده بود زیادم واسه درداش خوب نبود کولیک ایز میدم الان تا میخوره اروم میشه گریپ میکسچرم دارم ولی ندادم هنوز

بعداز هربار شیردهی عاروقشو میگیرم حرکات ورزشی مخصوص کولیکم براش انجام میدیم گاز معدش خارج میشه😅تابم براش گرفتم میذارمش توش نود درصد اوقات جوابه راحت میخوابه

سلام عزیزم نه خداروشکر کولیکو رفلاکس نداره ولی خوب نوزاده تا گوارشش به شیر عادت کنه زمان میبره منم ی ...

ممنونم گلم مرسی که وقت گذاشتی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دمنوش چ زیره ای؟ سبز یاسیاه؟ 

من عرق نعنا میخوردم انگار تاثیر نداشت خودمم یبوس میشدم🥹 عرق رازیانه خوردم ولی دیگه گفتن عرق خوب نبست نخریدم

چی بهتره ب نظرت 

منم خیلیییی رعایت میکنم ولی باز از طرفی شیر ندارم نخورم☹️

ماکارونی مگه نمیگن شیرافزا هست من ظهر خوردم😓

غذامون چقد طول میکشه وارد شیر بشه میدونی؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓