2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518688 بازدید | 37276 پست
سلام عزیزم من هرروز میام چک میکنم ولی کسی پیغامی واسم نذاشته چراغ خاموش میام😅اوضاع من یکم روبراه شد ...

عزیزم خداروشکر که خودت خوبی❤️❤️❤️مگه چند روز از زایمان گذشته که زردی داره هنوز؟

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم من هرروز میام چک میکنم ولی کسی پیغامی واسم نذاشته چراغ خاموش میام😅اوضاع من یکم روبراه شد ...

عزیزم چقدر دارو دادن به نوزاد سخته!!!!انشاالله که مایع گوشش زود جمع میشه و خیالت حسابی راحت میشه،همه بهم میگن الان دوران خوبته،بچه که بیاد کلی درگیری میاره راست میگن پس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چقدر دارو دادن به نوزاد سخته!!!!انشاالله که مایع گوشش زود جمع میشه و خیالت حسابی راحت میشه،همه ...

راست میگن من وقت سر خاروندن ندارم هر دفعه یه مشکلی هست تا الان چهار پنج بار دکتر رفتیم هیچکدومم دل ادمو قرص نمیکنن هر سوالی میپرسم میگن طبیعیه

یک ماه گذشته هنوز زردی داره یکیشون نگفت ازمایش بده فقط الکی پول میگیرن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
راست میگن من وقت سر خاروندن ندارم هر دفعه یه مشکلی هست تا الان چهار پنج بار دکتر رفتیم هیچکدومم دل ا ...

سلام عزیزم 

مگه زردی رو چنده؟

شیر مادر میخورده یا خشک؟

شاید از شیر خودته ک میخوره و زردیش پایین نمیاد

زیر مهتابی هم میشه گذاشت ولی بچه واینمیسته درست.

بهش شاطره و سِمنگ هم خوبه باید بجوشونی ابشو بکشی به تن بچه مرتب فورا بهتر میشه

سلام دوستان

قرار بود 28م سزارین بشم

جمعه شب بیستم ساعت 9 کیسه آبم پاره شد و همون شب سزارین شدم

منم درگیر زردی و دل درد و بقیه داستانا بودم نتوسنتم زودتر خبربدم... 

برا زردی دوشب دستگاه اجاره کردیم لاله تو دستگاه نیاوردی خونه؟ 

الان دیگ چشمش زرد نیس ولی صورتشو متوجه نمیشم... 

روز چهارم تولد زردیش 11 بود دیگ ازمایش ندادیم

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

سلام به همه‌ی مامانای گل 

من خیلی وقته نیومدم نی نی سایت از همه بی‌خبر بودم ولی حالا خداراشکر انگار چند تا از مامانا زایمان کردن خوشحال شدم مبارکتون باشه به سلامتی 

من ۷ ماهمه و۳۰ هفته ام 

خوشبحال شما دیگه تموم شد 

من که هنوز درگیر ویار هستم و خیلی کمر درد ولگن درد دارم 

راست میگن من وقت سر خاروندن ندارم هر دفعه یه مشکلی هست تا الان چهار پنج بار دکتر رفتیم هیچکدومم دل ا ...

کاشکی خودت درخواست کنی ازشون که واسش به ازمایش بنویسن،نمیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان قرار بود 28م سزارین بشمجمعه شب بیستم ساعت 9 کیسه آبم پاره شد و همون شب سزارین شدممنم درگ ...

عزیزم مبارکه❤️❤️❤️اسمشو چی گذاشتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به همه‌ی مامانای گل من خیلی وقته نیومدم نی نی سایت از همه بی‌خبر بودم ولی حالا خداراشکر انگار چ ...

منم هفته ۲۸هستم، دیگه این ماه های اخر تمیدونم چرا نمیگذره؟؟؟!!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاشکی خودت درخواست کنی ازشون که واسش به ازمایش بنویسن،نمیشه؟

تجربه ندارم دیگه نمیدونستم اگه طول بکشه خطرناکه خواهرمم بچش زردیش تا چهل روزگیش طول کشید هی به من میگفتن چهل رد شه میره دکترام میگفتن زردیش زیاد نیست شیر بده میره

منم همش دمنوشای گرم میخوردم که شیرم زیاد شه نگو همونا بدترش میکرده 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم مگه زردی رو چنده؟شیر مادر میخورده یا خشک؟شاید از شیر خودته ک میخوره و زردیش پایین نمیادزی ...

شیر خودمو میخوره زردیشم نمیدونم چنده تازه ازمایش داده جوابش نیومده

از روزی که خون گرفتن زردیش انگار داره میره خیلی بهتر شده خودمم دمنوشای گرم نمیخورم 

شیر خودمو میخوره زردیشم نمیدونم چنده تازه ازمایش داده جوابش نیومدهاز روزی که خون گرفتن زردیش انگار د ...

پس رو به بهبوده خداروشکررررررر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام لاله جان دختر منم هنوز زردی داره دو روز دیگه یک ماهش میشه هر دکتری بردیم فقط دستگاه دادن و آزمایش فرستادن 

این دفعه دکترش دارو داد ولی هنوز زرده 

من توی این چند وقت یک‌ روزم استراخت نکردم همش درگیر همین زردیم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

سلام دوستان من برای بارداری اقدام کردم و قرص لتروزول و آمپول hmgو hcgتزریق کردم الان ۳ روز مونده به موعدم ترشح زرد و بی بو دارم و نوک سینه م خیلی حساس شده و درد میکنه تا الان دوتا بیبی چک زدم هردو هاله خیلی کمرنگی انداخت بنظرتون باردارم؟؟