2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516813 بازدید | 37254 پست
من هفت هشت تایی داشتم ولی فقط چهارتاش بالغ بود دوتا چپ دوتا راست. ولی چون لوله چپم گرفتگی داشت عملا ...

هر چی خواست خداست همون میشه..تک قلو شده یا دو قلو؟ انشالله ک صحیح و سالم بغل بگیریش عزیزم

برای منم موقع زایمان دعا کن منم دو سالی هست ک منتظرم حتی یه سقط یا بارداری نداشتم تو این مدت

ایشالا مامان شده باشی عزیزم ♥️هر چی خیره ایشالا واست پیش بیاد

مرسی عزیزم تنبلی دارم خیلی استرس دارم نمی‌دونم اصلا کی باید بی بی چک بزنم 

واقعا جوری که بی بی منفی حالمو بد میکنه پریود شدن بد نمیکنه 🤦🏼‍♀️ بیشتر از همه نمی‌خوام همسرمم ناامید کنم عاااشق بچست 🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان من رفتم دکتر بهم گفت ۳ تا ۶ ماه باید جلوگیری کنی گفت ۶ ماه بهتره تا رحم خودشو بازسازی کنه  ، من چجوری ۶ ماه دووم بیارم اخه دوباره بعد ۶ ماه روز از نو 🤦🏻🥺 اخه من کلن چهار هفته بودم چجور میشه که انقد مدت جلوگیری بعد سقط باید زیاد باشه؟!! پس اونایی که سه ماه و چهار ماه سقط میکنن باید چیکار کنن!!!

این نیز بگذرد....
مرسی عزیزم تنبلی دارم خیلی استرس دارم نمی‌دونم اصلا کی باید بی بی چک بزنم واقعا جوری که بی بی منفی ح ...

درک میکنم حالتو اما از من میشنوی بی بی نزار دیدی که ماه پیش چ بلایی سر من اورد چجوری امیدوارم کرد و اخرش چی شد😞بزار یه هفته. ده روز عقب بندازی بعد با خیال راحت برو تیتر بتا، تنبلی هم الان دیگ اکثرا دارن چیزی نیس ک نگران باشی فقط سالم خوری کن قند و شکر حذف کن 

این نیز بگذرد....
درک میکنم حالتو اما از من میشنوی بی بی نزار دیدی که ماه پیش چ بلایی سر من اورد چجوری امیدوارم کرد و ...

آره عزیزم خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم برات انشالله خیلی زود خدا یه نی نی خوشگل بزاره تو دلت 🥺💖

آره واقعاً خودمم خیلی جلو خودمو گرفتم که بی بی نزنم سخته ولی بهتر از دیدن بی بی منفیه 

البته من سراغ دوا دکتر نرفتم اما اگر این ماهم تاخیرم از تنبلی باشه دیگه میرم که درمان شروع کنم سنمم زیاد نیست 24 سالمه 1سال و نیم که عروسی کردیم 

دوستان من رفتم دکتر بهم گفت ۳ تا ۶ ماه باید جلوگیری کنی گفت ۶ ماه بهتره تا رحم خودشو بازسازی کنه ، ...

عزیزم منم شنیدم که میگن 6 ماه ولی فک کنم بازم بستگی به شرایط بدنت داره انشالله خیلی زود جاش سبز بشع بازم چند تا دکتر خوب دیگه پیدا کن برو پیششون انشالله خیلی زود نتیجه بگیری ❤️

آره عزیزم خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم برات انشالله خیلی زود خدا یه نی نی خوشگل بزاره تو دلت 🥺💖آره ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت😊سنت کمه تازه هم ازدواج کردی عجله نداشته باش تو بهترین وقت ایشالا مامان میشی، ازمایشای روتین قبل بارداری رو برای خودت و همسرت حتما انجام بدین مکمل تقویتی هم زیر نظر دکتر مصرف کن ب زودی مثبت میشی ایشالا

این نیز بگذرد....
دوستان من رفتم دکتر بهم گفت ۳ تا ۶ ماه باید جلوگیری کنی گفت ۶ ماه بهتره تا رحم خودشو بازسازی کنه ، ...

دکتر من که اصلا اونو سقط حساب نکرد و گف ادامه بده اقدام که دوبار بعد از اونم پریود شدم خبری نیست

هر چی خواست خداست همون میشه..تک قلو شده یا دو قلو؟ انشالله ک صحیح و سالم بغل بگیریش عزیزمبرای منم مو ...

نه تک قلو شد

عزیزم امیدوارم خدا به زودی زود دلت رو خوش کنه ویه تو دلی ناز نصیبت کنه که به سلامت هم دنیا بیاریش و کیفش رو ببری. 

سقط داشتن هم خودش خیلی ناکامی بدی هست همچین چیزی نخواه عزیزم. کسایی که سقط میکنن خیلی اذیت میشن روحی و جسمی. انشالله شما و باقی بچه ها انشالله به زودی زود قسمتشون شه و باردار شن. همه مون این روزا رو گذروندیم و میدونیم چقدر سخت و جانفرسا میگذره. ولی بهر ترتیب باید گذروند و مراحل درمانی رو طی کرد تا روزیکه به امید خدا نتیجه بگیرید.🙏❤🙏

دکتر من که اصلا اونو سقط حساب نکرد و گف ادامه بده اقدام که دوبار بعد از اونم پریود شدم خبری نیست

نمیدونم چرا اینجوری گفت میخوام پیش یه دکتر دیگ برم 🤦🏻شما چند وقت بعدش پریود شدین؟

این نیز بگذرد....

سونو دادی یا همینجوری بهت گفته؟

اگه اینجوری گفته بنظرم از این فرصت استفاده کن و هم ورزش کن هم اینکه تغییر سبک زندگی رو شروع کن که انشالله بعدش با یک شرایط جدیدی اقدام کنید

من هم دقیقا همین کار رو کردم و بعدش خداروشکر تعییر رو در خودم دیدم.  اگر همسرتون هم مشکل داره که تو این مدت زمان بسیار خوبی هست که اونهم پروسه درمانش رو ادامه بده یا اگه هنوز سمتش نرفته شروع کنه. کلا به ف.ا.ل نیک بگیر. و از این وقفه استفاده کن. اولش ممکنه سخت باشه ولی بعدش میفتی روی روال. 

سونو دادی یا همینجوری بهت گفته؟اگه اینجوری گفته بنظرم از این فرصت استفاده کن و هم ورزش کن هم اینکه ت ...

سونو دادم همون دو سه روز بعدش ک بقایا داشتم که قرص داد خوردم خونریزیممم دیگ تموم شده الان، ازمایش cbc نوشت واسم ک نتیجش نرمال بود همه چی حالا قرارع ببرم بهش نشون بدم، اسپرم همسرم ک مشکل داره عمل واریکوسل کرده اردیبهشت و فعلا داره دارو میخوره ، دقیقا چهار ماه بعد عملش من بعد دو سال مثبت شدم حدس میزنم اسپرمش ضعیف بوده ک نمونده ،خودم نظرم رو سه ماهه اخه ۶ ماه واقعا خیلی زیاده نمیتونم تحمل کنم 🤦🏻

این نیز بگذرد....
سونو دادم همون دو سه روز بعدش ک بقایا داشتم که قرص داد خوردم خونریزیممم دیگ تموم شده الان، ازمایش cb ...

اره عزیزم احتمالا نطفه ضغیف تشکیل شده برای منم اتفاق افتاده تو ۸ هفته سقط کردم خیلییییییی سخته خیلیی مخصوصا ک‌بعد کلی انتظار مثبت شده بودم و از ذوق ب بقیه گفته بودم همه برام دلسوزی میکردن‌و این حالمو‌بدتر میکرد 

تاچندماه حالم‌خراب بود و کارم‌شده بود گریه ووای ک چه روزای سختی بود برای همه ما پیش اومده ولی نباید ناامید شد توکلت ب خدا باشه و با قدرت ادامه بده 

ب بدن خودت وهمسرت برس سالم خوری داشته باش من یکم ک‌روبراه شدم ورزش و‌رژیم لاغری و سالم‌خوری رو‌شروع کردم  تو خونه هی ورزش میکردم و‌میرقصیدم ب نظرم خیلییییی تاثیر داشت برای تقویت تخمکم اووبوست هم خوردم با متفورمین و اینجور چیزا ولی دقیقاا ماهی ک‌ول کردم و دارو نخوردم باردار شدم اونم با بتا ده🥹 تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته برای منکه مث معجزه بود انشالله خودش کمکم کنه معجزه اش رو سالم‌بیاره بغلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

به زودی تو و‌بقیه بچه هام مثبت میشین شک نداشته باش 🙏🏻😍

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سونو دادم همون دو سه روز بعدش ک بقایا داشتم که قرص داد خوردم خونریزیممم دیگ تموم شده الان، ازمایش cb ...

حالا باز خودت بهتر بدنت رو میشناسی اگه فک میکنی سه ماه کافیه همون سه ماه رو استراحت بده به خودت ولی من جات باشم هم خودم  قبلش میرم سونو و هم همسرمو میفرستم آزمایش اگه همه چیز بهتر بود اقدام میکنم که خدای نکرده این اتفاق تکرار نشه و این بازه دوباره تمدید نشه. 

فنچ هم نکته ی خوبی گفت. از دکترت بپرس ببین اگه اشکال نداره شروع کنی اووبوست رو بخوری من که خیلی راضی بودم. انشالله با همین کارا به زودی زود نتیجه میگیری🙏❤

بعد ها که بهش نگاه میکنی میبینی خیلی هم طول نکشیده! خاصیت زمان همینه! یجوری میگذره که آدم تعجب میکنه.