2777
2789

بدون اینکه لکنت بگیرید یا به جمله بعدی خیلی فکر کنید چجوری صاف و رسا و با بیانی درست صحبت میکنید من نمیتونم واقعا مشکله برام بخوام یه خاطره تعریف کنم باید فکر کنم به بعدش انگار دارم دروغ میگم یجوری میشه یا اینکه هی میخندم چیکار کنممم 

کتاب زیاد بخون دایره واژگانی ات وسیع میشه دیگه لازم نیست زیاد فکر کنی که یه کلمه به ذهنت بیاد

نوشتن هم خیلی خوبه

هر شب قبل خواب اتفاقات اون روز رو بنویس و مثلا هفته اول بگو هر شب ۱۰ جمله می‌نویسم هفته بعد بکنش ۱۵ جمله و....

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتاب زیاد بخون دایره واژگانی ات وسیع میشه دیگه لازم نیست زیاد فکر کنی که یه کلمه به ذهنت بیادنوشتن ه ...

باور کن همه اینارو انجام میدم کتاب خیلی میخونم در زمینه های مختلف به خصوص رشتم تو دانشگاه اعطلاعات و دانش زیادی دارم نسبت به بقیه هم سنام حتی من تو مسابقه داستان نویسی نفر اول شدم ولی حرف زدن مشکل دارم استرس میگیرم حرفم یادم میره احساس میکنم صدام بده یجوری میشم دلم نمیخواد حرف بزنم میخوام تا ابد بنویسم با نوشتن خیلی راحت ترم 

باور کن همه اینارو انجام میدم کتاب خیلی میخونم در زمینه های مختلف به خصوص رشتم تو دانشگاه اعطلاعات و ...

آفرین اینکه خیلی عالیه

خب یه کاری بکن

کتاب رو با صدای بلند تو خونه بخون بعدش کتابو ببند سعی چیزایی که خوندی رو به یاد بیاری و یه خلاصه از چیزایی که خوندی بگو و صدات رو ضبط کن بعد گوش کن ببین کجاهاش ایراد داره سعی کن روی همونا تمرکز کنی و اصلاحشون کنی

چرا کلاس فن بیان نمیری؟ فکر کنم آموزشش تو یوتیوب هم باشه 

آفرین اینکه خیلی عالیهخب یه کاری بکنکتاب رو با صدای بلند تو خونه بخون بعدش کتابو ببند سعی چیزایی که ...

یبار رفتم کلاس ولی تاثیر زیادی نداشت یسری چیزایی گفت که تو گوگلم بودن 

ممنونم عزیزم

یبار رفتم کلاس ولی تاثیر زیادی نداشت یسری چیزایی گفت که تو گوگلم بودن ممنونم عزیزم

ناامید نشو عزیزم ادامه بده 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری💗