بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم لکه حساب نیست فرداش روز اوله رو تقویم بشمر ببین از روز اول پریودت تا روز قبل پریود بعدیت چقدره این میشه دورهت! واسه چند تا ماه قبل روهمینطوری حساب کنی حدود دستت میاد ببین منظمی مثلا ۲۸ روزه یا بعضی وقتا ۳۰ بهضی وقتا ۲۶ اینجوری میدونی با مثلا پنج روز جا به جایی پریود میشی
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
عزیزم برای ما شناسنامه نداشت ولی گواهی ولادت براش گرفته بودیم..همسرم رفت از بیمارستان آوردش بعدش کار ...
دختر ما هم گواهی ولادت و وفات داشت، اما شناسنامه نداشت؛ گفتن خودتون انجام میدین یا هزینهش رو بدین بیمارستان انجام بدن، ما هم دلشو نداشتیم دادیم خودشون، من که وضعیتم افتضاح بود سه روز بعدش رفتم بیمارستان بستری شدم، دیگه اعصابمون نمیکشید خودمون برین سراغ کفن و دفن
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
دقیقا منم اون اوایل همش کارم گریه و زاری بود. شاید یکسال گذشت تا تونستم یکم به خودآگاهی برسم و بتونم ...
نه عزیزم چرا خودخواهانه، یه بچه سالم حق زندگیتونه، به خودتون و بچه اولم کمک میشه، محیط خونه شاید میشه، ایشالله زودتر رویاتون محقق میشه و چهارتایی در کنار هم سلامت زندگی میکنید 🤲❤️
متاسفانه هنوز بعضیا رفتار درست با آدم های متفاوت اطرافشون رو ندارن 💔 شما زندگی خودتونو ادامه بدید نمیشه که همش خونه بمونید اون طفل معصوم هم گردش میخواد
[QUOTE=312909579]دختر ما هم گواهی ولادت و وفات داشت، اما شناسنامه نداشت؛ گفتن خودتون انجام میدین یا هزینهش رو بدین ب ...[/QUOمن که اصلا ندیدمش همسرم و پدرش و پدرم رفتن کاراشو کردن و دفنش کردن..کنار قبر عموی همسرم دفنش کردن و یه سنگ هم براش گذاشتن😔
سلام عزیزم خوبی ... ای امان از اطرافیان😣خیلی با حرفات ناراحت شدم انشالله خدا به دل شکستت نگاه کنه ...
سلام رویا جون ممنون عزیزم... الهی آمین 🤲❤️ من که منتظر لطف خودشم، اما اگه قراره بچهم سالم نباشه یا مثل همین با دردسر و تلخی باشه اصلا نمیخوام، دیگه طاقت ندارم 😔
قبل از پاپ اسمیر رابطه داشته باشیم مشکلی تو جواب ایجاد میکنه؟ یادم نیست محدودیت داشت یا نه؟! دوسال پیش پاپ دادم.. میخوام این سری میرم ویزیت بگم انجام بده