2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520877 بازدید | 37361 پست
ببین لنا دنیااومد ۲۷۵۰ بود ۴روزش بود  شده بود۲۵۰۰ ۱۵روزگیش شده بود۲۷۰۰😐 ۲۱روزش بودشد ۳۱۰۰ ا ...

عه حالا من فک کردم دلدردش از نان یکه🥲

حالا قراره ببرم پیش اون دوستمونه که متخصصه کودکانه فقط مسافرته الان

این دکتره که بردم دوبار ،تو بیمارستان ویزیت کرده بود احساس کردم خله😐البته خیلی دکتر قدیمی و معروفیه

امروز میگه بهم هر روز این بند نافشو بپیچون کنده بشه😳

خوشم نیومد ازش

گفتم شیر خشک رو عوض کنم گفت بده فعلا

ولی من میخوام عوضش کنم🫠

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

سلام به همگی 

قدم نو رسیده هاتون مبارک باشه

نی نی های تو راهیتون خدا نگه داره 

دامن اونا که بچه میخوان هم سبز بشه انشاالله

یه سوال از خانم ها که چند مدت اقدام بارداری دارن داشتم 

سطح TPO خونتون بالا بوده؟؟ ميگن باعث سقط و ناباروري ميشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاملا درکت میکنم و همه ی حس و حالاتت طبیعیه و به مرور خوب میشه  فقط بدون تو تنها نیستی هم ...

کلاتنهابیرون نرفتم 

هم گرمه هم کوچولوعه این مدتم شوهرم خیلی سرش شلوع بود گفتم یکم هواخنکترشه بعدباشوهرم بریم بیرون یخوزده قلق کالسکه هم دستم بیاد 

چنباری سه تایی رفتیم بیرون توماشین خیلییی اروم میشه شبهادیگ خیلی گریه کنه سوارماشین میشیم ی دورمیرنیم میخوایه میایم خونه 🤦‍♀️

خونه ام هرده روز یکی میاد برا نظافت ولییی باز توطول روز کلی کارهست 

هرچی تو بارداریم خوردم وخوابیددددم عوضش داره درمیاد

بعد میدونی راهمون دوزه کلااخرهفتهامهمون داریم همشونم میان یکی دوروز میمونن

لناهم ازشلوغی بدش میااااد

خیلی بدش میاد کلافه وبدقلق میشه🤦‍♀️

🫀👶🧿
دقیقا الان یاد تو افتادم که دست تنها چطوری داری میگذرونی🥲من که کلا کار نکردم ، مامانم خواهرم مادر ش ...

منم اصلاکارنکردم تا ۴روزگیش ک بستری شد هرچی گفتن مامانم مادرشوهذم توبمون خونه مامیریم بیمارسنان گفتمم نههههه دوروز خودم موندم ینی قشنگ سرویس شدم

۱۰روزش بوورفتم تهران ۱۸روزش بودبرگشتم خونمون

قشنگ عادت کرده بود ب مامانم

تادوروز لناگریه کن من گریه کن🤣بعدش کم کم دیک عادت کردم ب شرایط

هفته پیش دوشنبه رفتم تهران جمعه برگشتم 

ولی سخت بود بچم خیلی کلافه شد تو ماشین وترافیک وگرما

کلاک الان فک میکنی تنهایی خیلی وحشتناکه ولی عادت میکنی

من شبهاخیلی بهم فشارمیاد مخصوصا ک همسرم شبها نیست 

بازوقتایی ک هست خیلی کمکم میکنه 

🫀👶🧿
عه حالا من فک کردم دلدردش از نان یکه🥲 حالا قراره ببرم پیش اون دوستمونه که متخصصه کودکانه فقط مسافر ...

بندناف ومگ میپیچونن😐بندناف لناشش روزگیش جداشد

منم ب دکترش گفتم شیرخشک پیشنهادی چیه

گفت همینی ک میخوره اوکیه

ولی وزن گیری نان و دوس نداشنم

الان ببلاک بنظرم خوبه

چون چربه قشنگ مشخصه خوبم ب لنا وزن داد

همسرم رفته بودبگیره داروخوه گفته بود شیرخشکی میخوام ک پزن دهیش خوب باشه

سوپرامیل وببلاک ومعرفی کرده بود

گفنه بوداول ببلاک ک همونوگرقته بود قیمتشم زیادنبود ارنان ارزونتر ۵۰ وخورده ای بود

ببومیل واپتامیل هم میگن خوبه

🫀👶🧿
شیرخشک Ar که شیر سویا هست بده، شاید حساسیت پروتئین گاوی داره، دو اینکه قنداق پیچ کن، همون دورپیج یا ...

ممنون عزیزم 

اصلانمیزاره دستاش وببندم

ففط ده روز اول یذره قنداقش کردم 

اونم نمیزاشت

بعداون اصلاااا نمیزارت حتی پتوام نبایدرودستاش باشه دستاش ومیاره بزور بیرون🤣

🫀👶🧿
دلارام جان شما راجع به مصرف قرص داستینکس اطلاعاتی داری؟

عزیزم من این قرص رو نخوردم، ولی یادمه یه زمانی پرولاکتینم بالا بود برموکریپتین خوردم، یادمه ۱۲۰ بود اومد زیر ۲۴ تو رنج نرمال، ۶ ماه خوردم، از شبی یک چهارم قرص تا رسید به قرص درسته، و اینکه به شدت تهوع داشتم ... خدا رو شکر اومد پایین.

سر فشار عصبی شدید، پاراتیروئیدم رفت پایین، پرولاکتین رفت بالا، تیروئید کم کار.... یعنی منشا عصبی بود

ممنون عزیزم  اصلانمیزاره دستاش وببندم ففط ده روز اول یذره قنداقش کردم  اونم نمیزاشت بع ...

وقت خواب ببند، چون بچه ها ۹ ماه تو شکم مادر تو مایع آمنیوتیک هستند، دست و پا میزنن، عادت کردن، بخاطر همین پرش دارن، با دورپیچ نه پتو، آهسته دستهاش رو ببند

سلام به همگی  قدم نو رسیده هاتون مبارک باشه نی نی های تو راهیتون خدا نگه داره  دامن اون ...

سلام تحت نظر متخصص غدد و متخصص زنان باش، دارو رو اصولی مصرف کن. هاشیموتو بخاطر خود ایمنی بدن ایجاد شده، با دارو باردار میشی، ولی طبق دستور دکتر باید بری جلو، چون مسئله مهمیه. 

یک فوق تخصص غدد عالی پیدا کن، مثل دکتر استقامتی 

عزیزم من این قرص رو نخوردم، ولی یادمه یه زمانی پرولاکتینم بالا بود برموکریپتین خوردم، یادمه ۱۲۰ بود ...

ممنون عزیزم ،من این قرص ودوماه خوردم ماه اول سرتایم پریود شدم این ماه سه روز عقب انداختم بی بی هم زدم منفی شد

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀

سلام خانوما من الان دوماهه روزای تخمک گذاری ترشحی که قبلا داشتم ندارم ببخشید الان مثل آب ازم خارج میشه انگار پامیشم یهو لباس زیرم خیس میشع قشنگ مثل آب میمونه نه رنگ داره نه لزجه نه بو داره میخواستم بدونم کسی میدونه از چیه؟قبلا ترشح کشدار بود واسه تخمک گذاری الان اینجوری شده عفونتم ندارم روزی دوسه بار لباس زیر عوض میکنم

سلام خانوما من الان دوماهه روزای تخمک گذاری ترشحی که قبلا داشتم ندارم ببخشید الان مثل آب ازم خارج می ...

سلام عزیزم، نه راستش من تجربه‌ش رو نداشتم، متاسفانه اطلاعاتی هم ندارم بتونم کمکت کنم 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

سلام خانوما کسی تجربه ای از قرص ویتاگنوس برای بارداری داشته؟ (قطره اش نه چون تلخه) 

من هر ماه سمت راستم فولیکول بالغ ۱۹ دارم بدون قرص و دارو ولی سمت چپ ب اندازه ۵ و ۶ اینان و پریودیمم منظم و ۲۸ روزه ام (البته از زمان اقدامم یکم بهم ریخته و جلو عقب میشه)

تو همین نی نی سایت زده بودن که این قرص خوبه و خیلیا باهاش باردار شدن و بعضیا هم جوابی نگرفتن 

میخواستم بدونم ک اینجا کسی استفاده کرده و چطوری بوده براش؟ و باید چطوری مصرف کنم قرصشو از چ روزی تا چ روزی و روزی چندتا و کِی

و اینکه ببخشید البته برای تقویت ا.س.پ.رم هم چه چیزی خوبه؟ یک هفتس که شوهرمم داره قرص ویتامین e و فولیک اسید همراه خودم میخوره نوشته بودن ک خوبه جز اینا دیگه چه چیزی مفیده براش؟