2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
من بچرو شبا هردوساعت بیدارمیکنم🤦‍♀️ خودمم خیلی سختمه هی پاشم اگ بیدارش نکنم خودش هرسه ساعت ونیم ی ...

سلام حدیث جون

تا ۳۰ ۴۰ روز امکان افت قند هست

بعدش دیگه اصلاااااا بیدارش نکن بزار خودش گرسنه میشه بیدار میشه

وگرنه عادت میکنه تا اخر شیردهی باید هر دو ساعت پاشی شیر بدی

الان عادت کنه به شیر شب کم خوردن بعدا تو شیش ماهگی که خواستی شیر شبو قطع کنی راحتی

من اوایل بع خاطر زردی زود زود شیر میدادم ولی بعدش دیگه هر موقع خودش میخواست

گاهی ۷ ساعت بدون بیدار شدن میخوابید

الانم وقتی میخوابه ۵ ساعت میخوابه بعد بیدار میشع و من دارم تلاش میکنم بشه ۶ ساعت😬

تو طول روزم اشتباه منو نکن منم طول روز زرت زرت میگرفتمش زیر سینم هم عادتش شده بود یه مدت کلافه شده بودم

رفلاکسیا خوابشون هم سبکه اگه خوب میخوابه رفلاکس نیس از پرخوریه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم فقط من نمیدونم وقتی بالامیاره دوباره بایدبهش شیربدم؟

سریع پشت بندش نده بزار یکم معدش استراحت کنه بعد یه نیم ساعت ۴۰ مین حجم کمتر از اون خجمی که داده بودی و بالا اوورده بود بده

دراز کش هم شیر نده بیشتر بالا میاره یکم زاویه دار تو بغلت بگیر تا شیری که میخوره بره پایین

گل شب بو جون قدم نو رسیده مبارک حسابی از ای روزا لذت ببر😍❤️

ممنونم ونوس جان🩵😇خیلی خوبه. 🥹

فقط گریه میکنه بلد نیستم ار‌ومش کنم🥲خودمم دلم میخواد گریه کنم😂

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

بچه ها من پرولاکتینم بالا بود دکتر برام داستینکس تجویز کرد الان یه دونه از قرص مونده الان از دیروز باید پری میشدم و نشدم ممکنه پرولاکتینم خیلی اومده باشه پایین که سیکلم بهم ریخته؟؟

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
ممنونم ونوس جان🩵😇خیلی خوبه. 🥹 فقط گریه میکنه بلد نیستم ار‌ومش کنم🥲خودمم دلم میخواد گریه کنم😂

😂😂😂کم کم قلقش دستت میاد

منم دقیقا نمیدونستم چکار کنم 

موقع کولیکش که گریه میکرد منم زار زار گریه میکردم😂الان میگم چقد خنگ بودم😆

ممنونم ونوس جان🩵😇خیلی خوبه. 🥹 فقط گریه میکنه بلد نیستم ار‌ومش کنم🥲خودمم دلم میخواد گریه کنم😂

وای وای گررریه

لنااولا گریه نمیکرد😐

الان وااایییی گرسنشه گریه میکنه

دستشویی میکنه گریه میکنه

خوابش میادگریه میکنه😐

دلش دردمیادگریه میکنه😐

ینی بخدادیوانه شدم ذیک🤣صدای گریش تو گوشم پخش میشه ی دقه میرم سرویس بهداشتی توهم میزنم ک گریه میکنه بدومیام میبینم ن گریع نکرده🤣

🫀👶🧿
سلام حدیث جون تا ۳۰ ۴۰ روز امکان افت قند هست بعدش دیگه اصلاااااا بیدارش نکن بزار خودش گرسنه میشه ب ...

سلام عزیزم

من هردوساعت شایدکمتر بیچاررو بیدارمیکنم شیردمیکنم توحلقش😐😐😐

ولی میگم بیدارش نکنم سه ساعت ونیم ۴ساعت میخوایه

اره یاباخوابش سبکه ینی من شبهااین موتوریای توخیابونوفحش میدما🤣موتور ردمیشع ازخیابون این میپره😐😐

خب پس من شیرشو شباکمتربدم

مرسی عزیزززززم

پسرت خوبه؟

🫀👶🧿
😂😂😂کم کم قلقش دستت میاد منم دقیقا نمیدونستم چکار کنم  موقع کولیکش که گریه میکرد منم زار زا ...

وای کولیکم داره لنا وقتی گریه میکنه میپیچه ب خودش منم گریه میکنم😐شوهرم بیدارمیشه میگ تورو اروم کنم یابچه رو🤦‍♀️🤣

🫀👶🧿
چون دنیا اومد ۴۲۰۰ وزن داشت، تو ۳۶ روزگی رسید به ۶۵۰۰، دکتر گفت نباید دیگه شیر شب بدی، وزنش داره بیش ...

ماشالله درشت بوده رشدش خوب بوده هزارماشالله

دوباره ببرمش دکتر ۱۰روزدیگ ویزیتشه 

بالااوردناش هرروز ببشترمیشه

بعدمن شیرخشک خیلی کم میدم

دوسه وعده درروز

🫀👶🧿
سلام عزیزم من هردوساعت شایدکمتر بیچاررو بیدارمیکنم شیردمیکنم توحلقش😐😐😐 ولی میگم بیدارش نکنم سه ...

اره بزا بخوابه واسه رشدش لازمه

خوب اون که از سر صدا بیدار میشه

رفلاکسیا کلا تو سکوت هم خواب کوتاه دارن هی بیدار میشن از خواب چون شیر میاد تو گلوشون بیدارشون میکنه

در کل که رفلاکس در اصل با سونو تشخیص داده میشه الکی نیست

اکثر نوزادا اوایل بخاطر حجم کم معدشون برگشت شیر دارن زیاد بهش فکر نکن 

مرسییی قربونت عزیزم پسر هم خوبه تازه چهاردست و پا یاد گرفته و دیوانمون کرده همه چیو جمع کردیم از جلو دستش 

ماشالله درشت بوده رشدش خوب بوده هزارماشالله دوباره ببرمش دکتر ۱۰روزدیگ ویزیتشه  بالااوردناش ه ...

یه تایمی تو دو ماهگی نزدیک دو ماهگی اینا رفلاکس و کولیک اوج میگیرین بعدش تموم میشه میره

با همین شیردهی صحیح و بادگلو گیری و عمودی گرفتن بعد از شیردهی و شیبدار کردن جایه خوابش کنترل میشن