2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
سلام عزیزم خوبی؟خداروشکر که بهتر شدی خیلی خوبه اگه به ۸برسه که دیگه عالی هست😍 والا منم باید برم ام ...

انشاالله چیزی نیست نگران نباش استرس خودش سمه ، شمام همونا رو استفاده کن انشالله نتیجه میگیری منکه مشکلم با عمل فقط حل میشه سر یه خارج رحمی کلی بلا سرم اومد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین واقعا یک فرشته است(تو بیمارستان همه دورش میچرخن)، پوشش انسانی داره، کاری ندارم به اینکه حافظ کل ...

خدا خیرش بده و اینکه خداروشکر شما با این دکتر عمل شدی و نتیجه گرفتی😍🙏انشالله نی نیتونم سالم بغل بگیری😘

دلارام جون لین بکه سیله که میگید بعد پریودی از کمبود استروژن هست اخه من همشه چند ساله که بعد پرویدم روزای اخر هیمن لکه قهویه دارم بعدش پاک میشم اولین باری هم که رفتم سونو دادم مهر پارسال ضخامتم ۹بود روز ۱۲سیکلم 

منظورم این بود که میگید اگه بکه قهوییه بشه اخر پریود مال ضخامت هست؟ی استروژن پایین؟پس چطور من همیشه همین بودم ولی خوب بود همه چی همیشه 🥴

اره شانس اوردم یکم بالا رفت من شنیدم استرس و تایم خواب رو ضخامت خیلی تاثیر داره خلاصه یکم بالا رفت ا ...

آره حتما دکتر خوب تخصص لاپارا انتخاب کن، دکتری که مریض هاش بپرسی عملکردشو، چون عمل سخت و حساس و دقت بالا هست، فکر کن لوله فالوپ به اون کوچولویی و نازکی، رو بدون شکم باز کردن با سه تا چهار تا تروکار زدن و دستگاه داخل بردن بخواد مشکل رفع کنه، خیلی باید تیز و تمیز باشه، گرونی دستگاه به کنار، اون سختی عمله که هزینه برده بالا. لاپارا تخمدان و کیست و لوله ها خیلی سخته، شادجو تهران خوبه، ولی فقط عرفان نیایشه، که ۶۰ آذر پارسال میگفت.

خواستم عمل اسلیو کنم پیش دکتر موسوی نائینی، ۱۰۰ اینا بود، بیخیال شدم. اسلیو هم با لاپاراسکوپیه

سلام عزیزم ممنون مرسی که گفتین  ولی من ی بار ازمایش داده بود دکتر اولیم اصلا نگفت کی برم منم ی ...

اره بعضی دکترا نمیگن ولی آزمایشگاه همیشه میگه سوم سیکل آخرین دکتری هم که خودم رفتم گفت حتما باید سوم سیکل باشه کلا آزمایش های هرمونی بهتر روز سوم سیکل باشه

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
آره حتما دکتر خوب تخصص لاپارا انتخاب کن، دکتری که مریض هاش بپرسی عملکردشو، چون عمل سخت و حساس و دقت ...

مرسی از راهنماییت عزیزم اره خودمم همش دارم توگوگل میچرخم خیلی زیاده ۱۰۰ تومن واقعا 

سلام دوستای خوبم😊 الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون هنوز نخوندم تاپیک رو… پسرم به د ...

مبارک باشه عزیزم ❤️ انشاالله زیر سایه پدر و مادرش به سلامتی بزرگ بشه

خدا رو شکر که هر دو سالمید😍

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
عه چون من علائمش و ب دکترگفتم گفت رفلاکس داره اخه دیگ خودشم عادت کرده سریک ساعت ونیم شیرمیخواد گری ...

حدیث پسر منم همینه😐همه ش گرسنه شه شیر میخواد😐

تا ۶ صبح شیر میخواد🫠😐

خودم اضافی نمیدما ولی گریه میکنه شیر میخواد

اروغم به سختی و به ندرت میزنه😐

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟