2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516523 بازدید | 37239 پست
مرسی عزیزم همچنین ولی راستش دیگه امید ندارم ۱سال همش اقدام واخرش هیچ دیگه یجورایی از همه لحاظ خنثی ش ...

آره معلومه سخته من تازه همین ماه اقدام رو شروع کردم 

انقد فکرم مشغوله که حال شما بعد یکسال قابل درکه

اما تو زندگی‌ای که الان داریم میگن یکسال طبیعیه

تازه بعد از یکسال باید بری تحت درمان ناباروری

انقد علم پیشرفت کرده که اگه مشکل جدی نداشته باشی خیلی راحت باردار میشی، اگه هم خدایی نکرده مشکلی باشه تحت نظر درمان میشی بعد میری برای اقدام

امیدوارم به زودی بیای و تو همین تاپیک خبر بارداریت رو بدی 🤰🏻 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله باردار بشی گلم

الهی آمین 🤲

هر زمان که خیره، برای همه خانومای چشم انتظار ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
آره معلومه سخته من تازه همین ماه اقدام رو شروع کردم  انقد فکرم مشغوله که حال شما بعد یکسال قاب ...

فدات مرسی عزیزم..خیلی رفتم دکتر ولی نشد ببینم تابعد چی میشه

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
فدات مرسی عزیزم..خیلی رفتم دکتر ولی نشد ببینم تابعد چی میشه

امید به خدا  ♥️

خب پس از امشب شروع کن😂 ان شالله همینجا بیای خبر بارداریتو بدی 😍

الهی آمین 🤲 شما هم همینطور ♥️

من هم این ماه دومین اقداممه

امیدوارم به زودی نی‌نی دار شی   

چه مشکلی داری که شک کردن به اندومتریوز؟

درد لگن تو پریود.خونریزی زیاد.درد موقع رابطه.و یبوستی ک سه چهار ساله درگیرشم

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
تحت نظر پزشکی؟ دارو مصرف میکنی؟ امیدوارم به زودی نی‌نی خوشگلتو بغل کنی      

اره تازه دکترمو عوض کردم امید دارم ب خدا

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
درد لگن تو پریود.خونریزی زیاد.درد موقع رابطه.و یبوستی ک سه چهار ساله درگیرشم

منم مشکوک با آندو هستم اما تو سونو و آزمایش مشخص نشده وقتی پریود میشم مدفوع میکنم دو روز اول مدفوعم خونیه دکتر گفت احتمالا اندومتریوزه

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم