2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516002 بازدید | 37239 پست
دقیقا ، سونو چکاپ واسه تنبلی و رحم دادم قبل عید خوب بود ولی میخواستم یه سونو دقیق تر برام بنویسه شنی ...

به سلامتی عزیزم، امیدوارم نتایج خودت و همسرت عالی باشه. خداروشکر که سونو چکاپت خوبه.. منم ۲۷-۲۸ روزه‌م، دکترم میگفت روز یازده برم سونو بهش بگم سایز فولی رو، و همون شب معمولا امپول ازادسازی میگفت بزنم! بالغ بود بیشتر وقتا... اما الان تو مطب خودش سونو میکنه میگه روز نه سونو فولی شه که همونجا داروهای لازم رو بنویسه و بگه چه روزایی مصرف شه!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزیزززمی ❤️ از ته دلم میخوام هم شما هم بقیه منتظرا اگ مشکلی دارن به لطف خدا زودتر حل شه و بیوفتن تو ...

الهی آمین ✨ ممنون عزیزم برای همه ایشالله 💕

منم سعی میکنم زود به زود خودمو برسونم بهتون، شماها که تو اقدامین ناامید نشید، و با هم هم‌فکری کنین، ما هم تونستیم همراهیتون میکنیم 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که پری شدم😥☹️بچه ها برای بیخیال شدن و فکر نکردن ب بارداری چ راهکار هایی خوبهبگین فقط من اصن یه د ...

اینکه به خودت دروغ بگو... تا مغزت گول بخوره من چند ماه آخر تو اقدام قبلیم اینکارو کردم خیلی خیلی راحت‌تر شدم از ماه‌های اول که پر استرس بودم... من دوره‌هام ۲۷-۲۸ روزه بود اما همش با خودم تکرار میکردم و به این باور رسونده بودم که دوره سی روزه‌ست تا سی‌ام نباید به هیچی توجه کنم چون روز پریودمه! و قراره پریود شم! اقدامم مثل تفریح.. فقط بدون جلوگیری انجام میدادم، با اینکه میومدم اینجا با بچه‌‌ها حرف میزدم و کلی دارو مصرف میکردم اما یه جوری با داروها برخورد میکردم که انگار برای یه مریضی‌ای چیزیه نه برای اقدام...

بعد جالبه انقدر بیخیال بودم که ماهی که باردار شدم لک لانه‌گزینی داشتم از روز ۲۵ تا ۲۷-۲۸ فک کردم چون اقدامم پریودم بهم ریخته، روز ۲۹ نیومد گفتم قطع شده فردا باز میاد! روز سی پاشدم یهو گفتم نکنه لانه‌گزینی بوده رفتم بی‌بی‌چک زدم دوتا خط پرررررنگ افتاد! یعنی تا اون لحظه با این همه شواهد و علایم حتی به فکرم نیومده بود میتونه بارداری باشه، انقد که فکرمو خالی کرده بودم! چون استرس واقعا مضره و موثره! باعث میشه باردار نشی... دقیقا تو ماه‌های بیخیالی مثبت شدم، خیلی هم بیشتر از زمانی که ادم حواسش به علایمه و روزشماری میکنه مزه داد، سورپرایز واقعی شد 😭

راستی امروز همسرم رفت دکتر ارولوژ ازش پرسید ازمایش کجا بره خودش یه جارو معرفی کرد ک زیر نظر ازمایشگا ...

همسر منم چندتا دکتر رفته یکیش همینو گفت که نرو مراکز ناباروری، اصرار که برو فقط فلان آزمایشگاه! ولی من به اونم مشکوک بودم گفتم نکنه پورسانتی مریض میفرسته... بعد رفت پیش یکی دیگه اونم از دکترای ابن‌سینا بود خودش ولی گفت نرو اونجا چندتا آزمایشگاه معرفی کرد گفت خواستی یکی ازین ازمایشگاها برو ولی در کل جای معتبر و معروف باشه جواب درست میشه حتما، فکرتو درگیر این چیزا نکن، که همسر من اونی که براش خوش‌مسیر بود انتخاب کرد رفت، اما ابن‌سینا براش راحت تره دو سری آخر اونجا رفت 🥲

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم ۲۲ نوبت ام ار ای دارم جوابش هم ده روز بعدش میاد نمیدونم کی عملم میکن ...

سلام عزیزم امید به خدا... ایشالله که به چشم به هم زدنی همه کارات به خیر میگذره و بعدش زودی باردار میشی ❤️

همسر منم چندتا دکتر رفته یکیش همینو گفت که نرو مراکز ناباروری، اصرار که برو فقط فلان آزمایشگاه! ولی ...

واقعا خیلی عجیبه ک چرا باید دستکاری بشه تو جواب !!! 

این دکتری ک همسرم رفته خیلی اصرار نداشته ک کجا انجام بده ازمایشو همسرم پرسیده بود ۲ جارو معرفی کرده بود پرسیده بود مراکز ناباروری چطوره اینطور گفته بود دکتر !!

حالا من خودم یه چیزی متوجه شدم شاید شما بدونی 

ولی گفتم بگم ک بقیه هم مطلع شدن 

مث اینکه ازمایش اسپرم به ۲ صورت انالیز میشه یکیش ب روش دستی هستش ک میزارن زیر میکروسکوپ حالا با روش های خودشون اپراتور میشماره تعداد رو و حرکت رو این چیزارو 

یه مدل هم ب صورت کامپیوتریه !! 

مث اینکه مدل دستی دقت بیشتری داره 

تو مدل کامپیوتری خطا زیاد هست !! 

همسرم از دکتر پرسیده بود اینو گفته بود ک اکثر جاها بصورت کامپیوتری انالیز میکنن مگر اینکه مشکل خاصی باشه ک ارجاع بدن و تاکید بشه ک دستی شمارش بشه

مث اینکه از لحاظ هزینه هم دستی ۲ تا ۳ برابر قیمتش بیشتره از کامپیوتری 

شما همسرتون چقد هزینه میکنن واسه ازمایش ؟

به سلامتی عزیزم، امیدوارم نتایج خودت و همسرت عالی باشه. خداروشکر که سونو چکاپت خوبه.. منم ۲۷-۲۸ روزه ...

پس منم زودتر برم واسه سونو فولی 

چون ۱۳ میترسم ازاد شده باشه 🤔

روز ۱۱ هم میترسم هنوز کامل بالغ نشده باشه 

روز ۱۲ برم شاید بد نباشه

چون یبارم ک کیت زدم روز ۱۳ کاملا پررنگ شد کیتم 

البته از ۱۱ پررنگ شد اما ۱۳ خیلی پررنگ تر بود

عزیزم نگران نباش توکل بر خدا ایشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد و خیلی زود میای خبر بارداریتو میدی

مرسی عزیز دلم فردا نوبت ام ار ای دارم 🥺

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
سلام عزیزم امید به خدا... ایشالله که به چشم به هم زدنی همه کارات به خیر میگذره و بعدش زودی باردار می ...

سلام عزیزم . ان شاالله . خیلی میترسم از عمل کل وجودم شده استرس فردا نوبت ام ار ای دارم 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

سلام بچه ها شبتون بخیر 

من موعدم امروز بود رد شد 

خبری از پریودی نبود...فردا رو هم صبر میکنم 

شنبه بی بی چک می‌زنم 

نمیدونم چی در انتظارمه 

ولی خب دیگه مطمئن میشم جواب قطعی میگیرم از بلاتکلیفی درمیام