2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
چقد خوب خداروشکر ایشالا به سلامتی بغل بگیریشبرا ما منتظرا هم لطفا دعا کن🥺🥺

حتما عزیزم اگه قابل باشمو دعام بگیره همیشه دعا گوتون هستم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
الی جون عزیزم انشالله انرژی خوب همه آدمایی که از این گروه نتیجه گرفتن بهت برسه و به زودی زود صاحب یه ...

سلامت باشی عزیزم ♥️

الهی آمین ✨ برای همه روزای خوبی پیش رو باشه 🤲😍

اقدامیا مثبت شن، باردارا به راحتی بگذرونن و زایمان کنن ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم.. به سلامتی ♥️چه خوب که همه چی بر وفق مرادته 😍تخت نی‌نی رسید؟ چیدی؟ نگرانیات برطرف شد؟ آ ...

قربونت الی جونم نه تختو که گفتن ۲۵ ام تحویل میدیم اونو دیگه بیخیالش شدم هرچند هی پیام میدم که تورو خدا واسه منو زودتر تحویل بدین بنده خدا تو فاکتورمم نوشته عجله ای دیگه ببینم چی میشه نشدم دیگه حرصشو نمیخورم از اون شب که کارم به بیمارستان کشید فهمیدم هیچی ارزششو نداره جز سلامتی پسرم که به موقع بیاد

خواهر شوهرمم کلی نصیحتم کرده که بیخیال این استرسا شم از بارداریم فقط لذت ببرم😂😂

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها میگم اشکالی نداره یه سری چیزای بچه مونده هنوز نخریدم مثلا ظرف غذا،دندونگیر،محافظ زانو،لباس بیرونی هیچی نخریدم سرویس خواب مسافرتی هم نگرفتم

روتختیو سرهمی زمستونه هم مونده که اخر هفته میرم میگیرم شوهرم میگه بذار بدنیا بیاد طبق سایزش لباس بیرونی براش میخریم 

قربونت الی جونم نه تختو که گفتن ۲۵ ام تحویل میدیم اونو دیگه بیخیالش شدم هرچند هی پیام میدم که تورو خ ...

ایشالله که تا قبل ۲۵ام میرسه دستت، چیدنش کاری نداره که همه چی آماده‌ست، همون موقع سر هم میکنن یه دستمال میکشین و میچینین، مگه نی‌نی چقده وسایلش.. دو ساعته تمومه! خوب میکنی.. واقعا این چیزا ارزش فکر و حرص نداره، کلی هنوز وقت هست 😍 تا ۲۸ام خیلی مونده.. ایشالله تا اون موقع هم میچینی هم روز دلخواهتون میری برای زایمان! ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها میگم اشکالی نداره یه سری چیزای بچه مونده هنوز نخریدم مثلا ظرف غذا،دندونگیر،محافظ زانو،لباس بی ...

نه بابا اینا مهم نیست اونقد

ایشالا بعدا سرفرصت براش میخری

مهمترین چیزا چند دست لباس راحتی و سرهمی برا بیمارستان و خونس

با کریر یا قنداق فرنگی که از بیمارستان میاری داخلش بزاری 

شیشه شیرو کلاه نوزاذی و حوله حموم و پاپوش

اینا واجبترینه

بچه ها میگم اشکالی نداره یه سری چیزای بچه مونده هنوز نخریدم مثلا ظرف غذا،دندونگیر،محافظ زانو،لباس بی ...

چرا اشکال داشته باشه، هیچ کدوم ازینا که گفتی ضروری نیست! منم باردار بودم اگه یادت باشه هیچی نخریدم فقط ست لباس بیمارستانی و حوله و دورپیچ و چندتا چیز ضروری با چندتا بزرگا مثل کالسکه و تخت کنار مادر و صندلی غذا اینا گرفتم، علتشم این بود کالسکه و کریر باهم بود، تخت لازم بود، صندلی غذامم چندکاره ست گفتم اولای نوزادی از گهواره برقیش استفاده میکنم! اما دیگه فاصله افتاد گفتم وقتی قراره بارداری دومم سخت بگذره و دکترم تاکید کرده سرکلاژ و استراحت مطلق باید باشی... خرد خرد وسیله خریدم تو این یه سال جمع شد تازه کلی چیز هنوز نخریدم، لباس که همونا قبلیاس! 

بچه تا بیاد به راه و دندون و غذا بیفته چندین ماه گذشته کلی میری بیرون و خریداتو تکمیل میکنی نگران این چیزا نباش 😍

سلام دوستان شما هم گرفتار عفونت و خارش هستین؟! 

چکار کردین؟ بغیر ازپماد های موضعی و واژینال دارو هم استفاده کردین؟ 

من دو‌سری پماد موضعی داد یه سری ام تازه واژینال ولی اصلا تاثیر نکرده همش خارش دارم و‌ترشح دیونه شدم دیگه 

خیلییییی عذر میخوام ببخشید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ترشح هام زرد بود امشب سبز دیدم خطرناک نیست؟ 

فردا میخوام دوباره برم مطب دکترم بهش بگم ترسیدم🥴🥹

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
چرا اشکال داشته باشه، هیچ کدوم ازینا که گفتی ضروری نیست! منم باردار بودم اگه یادت باشه هیچی نخریدم ف ...

ایشالا

خوب کردی خریداتو تکمیل کردی دیگه دوران بارداری راحتی

نه بابا اینا مهم نیست اونقدایشالا بعدا سرفرصت براش میخریمهمترین چیزا چند دست لباس راحتی و سرهمی برا ...

اینارو خریدم چندتا خرده ریزه مونده که واسه نوزادی واجب نیست به قول شما بعدا میتونم بخرم

سلام دوستان شما هم گرفتار عفونت و خارش هستین؟! چکار کردین؟ بغیر ازپماد های موضعی و واژینال دارو هم ا ...

سبز شده یعنی عفونتت بیشتر شده دکتر بهت پماد میده

من خداروشکر درگیر عفونتو خارش نشدم فقط نمیدونم چرا شرتام زود به زود بو میگیره هی باید عوض کنم اینقدر که دمای بدنم بالا رفته همش عرق میکنم فک کنم بخاطر همونه

عزیزممم رویا جونی ایشالله خیلی زود قسمت خودت! فک کنم از اول تاپیک فقط منو شما دست خالی موندیم! ایشال ...

انشاا… که هم شما و هم رویاجونی به زودی باردار بشید و به سلامتی نی نی هاتون رو بغل کنید

اما فکرکنم خیلی ها موندن که هنوز مامان نشدن،خیلیامون که بیشتر ساکتیم و فقط میخونیم

امیدوارم اگر قراره مامان شدن رو تجربه کنیم خدا زودتر لایق بدونتمون

امیدوارم نی نی تک تک بچه ها هم به سلامتی و راحتی و شیرینی بیاد بغلشون☺️

الان فكرم درگير شده از يه سمتي حرف شما درسته از يه سمتي دكتر و سنو تاريخ و روز تخمكگذارذم رو مشخص كرد

من هر ماه پريودم ٢ يا ٣ روز مياد جلو 

من ١٥ ماه قبل پريود شدم و دكتر گفت ٢٧ برو سنو 

٢٧ اوم روز ١٣ پريودم بود كه فلوكول هام رو ديد گفت فردا و يك روز درميون نزديكي داشته باش 

من سه شب اقدام كردم 

ولي الان نميدونم روز چندم ميشه و چند روزه هست دورم 

دكتر گفت ٢٨ روز هستي 

الان كلي درد دارم ولي ماه قبل هم اينجور بودم 

ماه دوم اقدامم 

كلا زير دلم درد دارم و مخصوصا كمر و پهلوهام 

دلم ميخواد بي بي چك بزنم ولي ميدونم الان الكيه 

سلام بچه ها خوبین؟ چخبرا؟دیروز رفتم دکتر بهم گفت نوزدهم بیا بهت نوبت عمل بزنم☺️🥰یه سونو هم‌نوشته هج ...

به  سلامتی عزیزم❤️❤️

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان لازم نیست اینارو بخری منم نخریدم بعدا میخرم بعد زایمانم