2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520921 بازدید | 37363 پست

دکتر به من شیاف پروژسترون هم داده که الان ۸ شبه استفاده میکنم. چند روزی هست که حس میکردم نوک سینه هام حساس شده خوشحال بودم و امیدوار که احتمالا این سری گرفته و باردار شدم . چون اون دوبار قبلی هم نوک سینه هام حساس شده بود . البته اون موقع سینه هام سفت هم شده بود. بعد الان دیدم یکی از عوارض پروژسترون حساس شدن سینه هاست. یهو دپرس و ناامید شدم😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر به من شیاف پروژسترون هم داده که الان ۸ شبه استفاده میکنم. چند روزی هست که حس میکردم نوک سینه ها ...

عزیزم ناامید نباش علائم پریودی و بارداری شبیه هم هست.

ب خدا امید داشته باش انشالله که این ماه بارداری😍

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
میشه خواهش کنم پیام منم بخونی و نظرتو بگی🙏🙏🙏 سلام دوستان خوبین کسی میتونه منوکمک کنه من روز ...

عزیزم والا من تجربه فولیکول این سایزی ندارم ولی میدونم که هر روز فولیکول ۲میل فک کنم رشد میکنه مثلا ۱۸سیکلتون شاید به ۱۸برسه انشالله شما اقدامتو داشته باش به فکر فولیکولو و سایزش نباش فعلا تا بری سونو باز

جنسیت تو سونو nt احتمال دختر داد. بعد عدد nt ۱.۶ هست. عددهای فری بتا و papp و مام هم خوبه. فقط گیر ...

به نظر من که مشکلی نیس حساس شدی عزیزم 

منم دختر عمه همسرم ۳۹سالش بود تازه بچش به دنیا امده سالم سالمم هست این ازمایشم انجام نداده چون نه میگید فامیل هستین پسرتونم سالمه مشکلی هم ندارید این ازمایشو واسه کسایی که مشکل دارن ی ازدواج فامیلی هست انجام میدن ولی بازم نظر خودت مهمه

عزیزم والا من تجربه فولیکول این سایزی ندارم ولی میدونم که هر روز فولیکول ۲میل فک کنم رشد میکنه مثلا ...

مرسی مهربونم ک جواب دادی🌺🌺

یعنی سونو روحتما برم؟

یا بدون سونو ب اقدامام ادامه بدم؟

منظورم اینکه میگن ب کیست تبدیل میشه منظورمه...

پروژسترون رو نخورم پس نه؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
مرسی مهربونم ک جواب دادی🌺🌺 یعنی سونو روحتما برم؟ یا بدون سونو ب اقدامام ادامه بدم؟ منظورم اینکه ...

قربونت عزیزم 

چرا هر چی دکتر داده بخور والا من اصلا تجربه ایی در این مورد ندارم ولی اقداماتو برو حتما شما 

اگه دوس داشتی دوباره سونو هم برو‌ولی همون ۱۹سیکلم بری خوبه ۲۳به نظرم دیره🤔

قربونت عزیزم  چرا هر چی دکتر داده بخور والا من اصلا تجربه ایی در این مورد ندارم ولی اقداماتو ب ...

باشه عزیزم ممنونم🌺🌺

تو برگه تاریخ سونو رو نوشت  ۲۲ مهر.میشه با همین چهارشنبه یا پنجشنبه برم سونو؟ازنظر تاریخ منظورمه!؟

نه خودش گفت پروژسترون نخور فعلا تا این سونو رو‌بدی 

دقیقا درکت میکنم به منم چقد امپول  هپارین زدن ...تو خواب چند بار ازم خون گرفتن و بهم امپول میزد ...

خیلی سخته عزیزم میدونم چی میگی 😔 تک تک این روزای تلخ رو منم گذروندمو درک میکنم، تمام خاطرات بد بیمارستانم اومد جلو چشمام.. فقط میتونم بگم امید به خدا.. خودش کمکمون باشه.. ما که نفهمیدیم چی شد لابد خیریتی توش بود 💔

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دکتر رفتم. جواب غربالگری و سونو رو دید. گفت جوابش بوردرلاین هست بخاطر سن ات. یک غربالگری تو ۱۵ هفته ...

عزیزم چیزی نمیشه

من چن تا رو میشناسم ک رفتن و خداروشکر بچه شون طوری نشده

یکیش عروس خودمون ک توی ۳۷ سالگی باردار شد الان پسرش کلاس سوم

فقط و فقط ۱ روز بعدش استراحت کامل کن کمتر بلند شو. انگار ک استراحت مطلقی

الان چن سالتون؟؟ بچه دیگه هم دارید؟؟

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
منم این ماه کلومیفن خوردم روز ۱۱ پریودی فوکیلولم ۹ بود که دکتر گفت کوچیکه بهم۵تا آمپول hmg داد که ۵ش ...

اره عزیزم میشه

من سر بچه دومم ۲ ۳ روز ب موعدم خط پررنگ افتاد. فقط کمی تکرر ادرار داشتم و هی گر میگرفتم یعنی شبا خیس آب میشدم

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
اين نوزادايي ك تو ان اي سيو از دست ميرن بيمارستان چكارميكنه؟ميدن با خانوادشون؟

بستگی داره شناسنامه داشته باشه یا نه... اگه داشته باشه مثل باقی آدما روند اداریش طی میشه؛ سردخونه، و بهشت زهرا و کفن و دفن! بهشونم شماره و ردیف و قطعه داده میشه، سنگ با نام و نام خانوادگی میگیرن! اما اگه نداشته باشه.. مثل نی‌نی من.. تو بیمارستان هزینه پرداخت میکنیم، از طرف بهشت‌زهرا آمبولانس میاد میبرن خودشون دفن میکنن، راستش نمیدونمم کجا و چه جوری، شنیدم یه قطعه هست به نام فرشتگان انگار اونجا دفن میکنن، اما پیگیر نشدم دیگه چطوریه! تک تک شماره دارن یا چون بدون نامن همینطور کنار هم دفن میشن؟! اینو دیگه بی اطلاعم 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سارا جان الی چان خدا میدونه که چقدر ناراحتتون شدم و بهم ریختم.  غمتون رو با هیچ چیز نمیشه تس ...

میدونم عزیزم واقعااا درست میگی.. همینه دقیقا.. برای یه مادر که درد و ‌رنج بچه‌شو ببینه و کاری از دستش برنیاد فقط عذاب میشه! تنها چیزی که منو‌ رو پا نگه داشت همین بود، که اگه میموند با کلی مشکلات و بیماری بود چی؟! اما چه میشه کرداین منطقیه قضیه‌ست یه سمت دیگه احساساته آدمه.. گاهی انقدر درمونده میشه که میگه فقط بمونه! بچه‌مه نمیخوام از دستش بدم و تمام تلاشش رو زنده نگهش داره، اما راست میگی موندنشون هم برای خودشون سخته هم برای اطرافیان.. 💔

خدا به دل مهربون تو هم‌ نگاه کنه، زندگیت همونجور که میخوای پیش بره و دیگه جز خوشی و شادی و خنده رو لب براتون چیزی نباشه، الهی آمین 🤲✨

نمیدونم خواستش چی بوده و حکمتش چی. راستش دیگه هم برام مهم نیست. قطعا ماهم داریم زندگی مون رو میکنیم. ...

من که انقد زود خودمو جمع و جور کردم.. اول گفتم همسرم به اندازه کافی بی‌تابه منو میبینه بدتر میشه، بعد دیدم پدر و مادرم دارن غصه‌مو میخورن نوه کم نبود حال بد منم ببینن بیشتر ناراحت میشن، گفتم خوبم، دیگه چاره‌ای نیست پیش اومده.. اما تو تنهایی خودم نابود شدم! هنوزم سعی میکنم کسی نفهمه اما همش بغض دارم، بعضیاش از دستم در میره جلو همسرم میترکه ولی بیشتر سعی میکنم تو خلوت خودم گریه‌هامو کنم تا سبک‌تر شم.. چون دوس دارم عزیزانم ناراحت شن! بقیه هم که درکی ندارن؛ تو اون وضعیت و حال بدم! هفته بعد عملم، خانواده همسرم زنگ میزدن دعوت که ناهار شام بیابید اینجا همه دور هم جمعا 🙄 انقد درک و شعور نداشتن.. من دوتا عمل کردم، دو سری بخیه رو بخیه.. ازینور خونریزی.. ازونور دارم انتی بیوتیک قوی استفاده میکنم رو پا نمیتونستم وایسم، ازونور بخیه‌هام هنوز بسته نشده بود ترشح داشت، حال جسمی به کنار حال روحیم داغوووون من الان بیام چیه شما رو تماشا کنم، خوشی و دور هم جمع شدناتونو؟! تازه ناراحتم میشدن نمیرفتیم بعد چند وقت که رفتم.. مامانش میگفت بخیه‌ست دیگه میومدی، آقا فلانی هم عمل کرده بود هفته پیش دیروز خونمون بود 😐 یعنی عمل مثلا کیسه صفرایی چیزی رو با این پروسه زجرآور من یکی مقایسه میکرد! دیگه آدم بهتره خوددار باشه واسه اینجوریا.. خودشون درد نشن نمیخوام درمون باشن 💔

الی جون و همین دوست عزیزمون که دختر گلشو‌از دست داده 🥺😔واقعا خدا خودش داده خودشم صلاح دونسته ۳روز ...

مرسی عزیزممم.. ❤️ امید به خدا، خودش کمکمون باشه ✨