2777
2789
عنوان

خیلییی ناراحتم هر کاری میکنم شیرم کمه 😭نمی‌خوام شیر خشکی بسه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 59 پست
اجی به خدا وقتی  میخوره قارت و قورتش خونه رو برمیداره وقتی ندارم میخوره هی درمیاره گریه می‌کنه ...

اگر موقع شیر خوردن گریه میکنه و شیر نمیخوره شاید گرسنه اش نیست. مشکلی داره ولی تو میخوی بهش شیر بدی. یه پیشنهاد دارم تو گوگل سرچ کن انواع گریه نوزاد در سایت تبیان. یه ویدئو تو سایت تبیان هست که بهت یاد میده گریه های بچه برای چیه و باید چیکار کنی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
پریروز رفتیم دکتر تو،۳۵روز ۱ونیم رفته روش 

اگر مراقبت میگه نرمال دیگه نگران شیرت نباش. 

اگر گریه میکنه موقع شیر خوردن ممکنه از نفخ باشه. اول شیر خوردن وقتی گریه کرد و دیگه شیر نخورد به پشت بخوابونش و آروم بزن پشتش تا اروغ بزنه  بعددوباره بهش شیر بده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دکتری ببرمش؟؟

پزشک ثابت اطفال داشته باش. یا پزشک خانواده ات. یا همین برای سلامت میبریم بچه ها رو

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اگر مراقبت میگه نرمال دیگه نگران شیرت نباش.  اگر گریه میکنه موقع شیر خوردن ممکنه از نفخ باشه. ...

نخندی ها ولی وقتی ببیندش قارت و قورت می‌کنه ولی بعضی وقتا هیچ صدایی نمیده انگار فقط میکشه

اون قارتو قورتی ک میکنه بخاطر اینه گرسنه شده با عجله شیر میخوره و حجم زیادی از شیر وارد معدش میشه ...

عزیزم نی نی اگه سیر نباشه گریه میکنه خب.. ایشونم میگن که هی گریه میکنه .. معمولا یا نوزاد چند روزه نفغ داره یا گشنه که بی قراری میکنه.. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
نخندی ها ولی وقتی ببیندش قارت و قورت می‌کنه ولی بعضی وقتا هیچ صدایی نمیده انگار فقط میکشه

میفهمم من.. شیرت کمه خب..اگه شیر به اندازه ی کافی باشه کاملا مشخص میشه از نوعه خوردنه نوزاد.‌ 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
آره نفخ داره دارو میدم 

مهمولایتی چن هفته ای ابن نفغ و داره.. اگه گوشاسم درد کنه موقعه میک زدن گوشاش اذیت میشه و گریه میکنه .. شایدم از اون باشه و شما فکر میکنی سیر نمیشه..  

مهمولایتی چن هفته ای ابن نفغ و داره.. اگه گوشاسم درد کنه موقعه میک زدن گوشاش اذیت میشه و گریه میکنه ...

ارع گوساشم درد می‌کنه ولی هی دهنش رو باز می‌کنه فکر میکنم گرسنشه

پس کجا برم چه دکتری چیکار کنم نیمخلوم وزنش کم باشه

ماشالا که خوب رفته جلو وزنش..  یعنی سیرت خوبه براش..