2777
2789
عنوان

خیلییی ناراحتم هر کاری میکنم شیرم کمه 😭نمی‌خوام شیر خشکی بسه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 59 پست

عزیزم ربطی به شل بودن سینه نداره خودت حس میکنی کمه یا دکتر بهت گفته؟ بچتو بردی قد و وزن؟ گفتن کم بود وزن داره ضعیفه؟ 

هردکتری ک بری میگه غذاهای مقوی بخور اگه خوب غذا میخوری و شیرت کمه دیگه راهی جز شیرخشک نیس

میتونی هم شیر خودتو بدی هم یکم شیرخشک

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
چرا فکر میکنی شیرت‌ کمه؟ بچت چند ماهشه؟

سینه هام خیلییی سبک شده اولا سنگ میشد میدوشیدم اضافه بود  وزنش خوب رفته جلو ولی یه هفتس شیرم هر چقدر فشار میدم یه زره میاد یا بعضی وقتا میبیندش بعضی وقتا نه ۳۸روزسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از همون بدو تولد دخترم شیرم کم بود، شیر خشکم نخورد، چندتا دارو و قرص شیر افزا امتحان کردم فایده نداشت. ولی بالاخره خداروشکر با پودرشیرافزا شیر دارم البته کلا شیرم زیاد نیست

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
سینه هام خیلییی سبک شده اولا سنگ میشد میدوشیدم اضافه بود  وزنش خوب رفته جلو ولی یه هفتس شیرم هر ...

عزیزم شیر به بچت میدی اون یکی سینت جوش میکنه بریزه شیرش بیرون..

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
عزیزم شیر مگه میشه کم باشه خدا همونطور که بهت نینی قشنگ داده شیرشم تامین میکنه دکتر میگف بچه ...

اجی به خدا وقتی  میخوره قارت و قورتش خونه رو برمیداره وقتی ندارم میخوره هی درمیاره گریه می‌کنه اصلا قارت و قورت می‌کنه 

سینه هام خیلییی سبک شده اولا سنگ میشد میدوشیدم اضافه بود  وزنش خوب رفته جلو ولی یه هفتس شیرم هر ...

با این چیزا نمیتونی بگی  شیرت کمه . اگر مراقبت ببری و وزنش خوب باشه یعنی شیرت کافیه.

هر چقدر  بچه شیر بخوره شیرت بیشتر میشه. 

مایعات و شیر و سوپ زیاد بخور

بچه ها وقتی بزرگ میشن قدرت مکششون بیشتر میشه و شیر بیشتری هم میخورن. برای همین شیر مادر تخلیه میشه. همه خانمها همین اتفاق براشون میفته. قد و وزنش رو چک کن.اگر نمودار باشه پس جای نگرانی نیست. 

حلوا کاچی خوبه. آرد و شیر حجم شیر رو زیاد میکنه. پیاز و سیر بوی بد میده. من هر وقت شیریجات میخوردم پسرم بیشتر میخورد. ولی اول فقط قد و وزن رو چک کن و به حرف کسی هم گوش نده. با دکتر مشورت کن فقط

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اجی به خدا وقتی  میخوره قارت و قورتش خونه رو برمیداره وقتی ندارم میخوره هی درمیاره گریه می‌کنه ...

اون قارتو قورتی ک میکنه بخاطر اینه گرسنه شده با عجله شیر میخوره و حجم زیادی از شیر وارد معدش میشه

و موقعی ک قارتو قورت کمتر میکنه دلیل بر این نیست شیرت کم شده 

آروم مک میزنه و بهونه میگیره شاید گریه میکنه نیاز داره باهاش صحبت کنی نازشو بکشی

نینی ها خیلی احساسین 

بعضی وقتا مثالا صبح  خوب بود شیرم ولی شب کم شد

معمولا یه مادر خودش میتونه بفهمه که شیرش کافیه یانه..  مایعات زیاد بخور و دلستر زیاد بخور.. خیلی اثر داره.. سینت تند تند بده میک بزنه تا سیرت زود بیاد..بچه هرچقدر میک بزنه سینه شیر بیشتر تولید میکنه... گناه داره بچه بعضی وقتاهم بهش شیره خشک بده گشنه نمونه طفلی‌‌..ولی سینه تو بیشتر بده.. ایشالا که شیرت میاد نترس.‌

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌