2777
2789
سلام بچه ها. بیاید برنامه اولین قرار سال 92 رو بزاریم.
من یه پیشنهاد اولیه می دم فقط برای اینکه بتونیم در موردش صحبت کنیم. شما نظر بدید در مورد زمان و مکان و اگر پیشنهاد بهتری دارید حتما بنویسید تا زود به نتیجه برسیم.
زمان: یک شنبه 1 اردیبهشت
ساعت: 5:30 عصر
مکان: همون جای قرار قبلی در پارک ملت (زمین بازی بچه ها ضلع جنوب پارک کنار پردیس ملت)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسیه جون من شدیداً موافقم با بیرون رفتن چون هوا خوبه و کمی بعدتر خیلی گرم میشه

ولی متاسفانه من دوشنبه صبح یه قرار ملاقات کاری دارم که باید چیزی رو تحویل بدم ولی ازظهر دوشنبه به بعد مشکلی ندارم دیگه اینکه پارک ملت دوره ترافیکه خط وِیژه اش هم عمراً یه بار همون موقع من برای اولین بار با برسام سوار اتوبوس شدم پوستم کنده شد اگه وسط شهر باشه خیلی بهتره مثلاً جایی مث پارک بانوان یا پارک طالقانی یا پارک آب و آتش
سلام
خوش به حالتون ....... من خودم این تاپیکو زدم اما حتی یه بارم موفق به بودن تو قرارا نشدم جالبه نه ؟؟؟ حیففففففففففففف
اما شما که میتونید حتما استفاده کنین هم برای خودت خوبه هم نی نی های گلتون جای من و ایلیا رو هم خالی کنین مدیونین اگه یادمون نکنیناااااااااا ههههههههههههههههههه
خب می بینم که ترکوندین تاپیک رو از فرط استقبال. فعلا یک شنبه کنسله چون فریناز تنها عضو علاقه مند نمی تونه بیاید. بیاید دیگه بابا. رویا جون چشم اگه رفتیم حتما جای شما و ایلیا جون رو خالی می کنیم.
عزیزم رویا جون! جات خالی!
منم دوس دارم بیام ولی مث اوندفه س دیگه تا بیام میشه پنج عصر! تازه اگه مامان بتونه مایارو بیاره.. پارک آب و آتش فقط زمین بازی برای بچه ها نداره.
پس رو من نمیشه صد درصد حساب کنین حیف!
اتفاقا مامان نارنجی خیلی پیشنهاد خوبیه منم موافقم تو پارک همش باید دنبال این وروجکها باشیم . بقیه هم نظر بدین لطفا.تا بتونیم زودتر قرار بزاریم ببینیم همدیگرو.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
سلام من با فضای آزاد بیشتر موافقم تا بچه ها از این هوای خوب که خیلی کم پیش میاد استفاده کنن هوا که گرم تر شد میتونینیم بریم جاهای سربسته. ولی از جایی مث خانه اسباب بازی هم بدم نمیاد. فقط زودتر قرار بذاریم که اگه من سر کار برم یا 5/5 به بعد میتونم بیام یا پنجشنبه جمعه
منم با فضای بسته مثل خانه بازی موافقم،چون تو پارک سارا أصلاً نمیذاره یه کم کنارتون باشم و با هم حرف بزنیم،باد هم زیاد میاد و اگه فضا سرپوشیده باشه دیگه نگران بارندگی و بدی آب و هوا هم لازم نیست باشیم،سه شنبه آینده خوبه یا زودتر؟فقط لطفاً یکشنبه نباشه من ٦-٨ بعدازظهر کلاس دارم و ازطرفی خیلی دلم میخواد بیام
به نظر من خانه کودک برج میلاد خوبه،مربیا هم مراقب بچه ها هستن البته به شرطی که بچه ها بدون مامانا بمونن (مثلاً سارا اگه بچه و اسباب بازی ببینه دیگه منو یادش میره هههههههه)البته اونجا برای ٢ساعت ورودیش ١٤٠٠٠ تؤمنه،فکر هم میکنم که تا ساعت ٦:٣٠ بعد از ظهر بیشتر باز نیست،البته مطمئن نیستم،میتونم بپرسم ازشون....من خانه های بازی دیگه ای رو نرفتم اگه کسی جایی رو بلده بگه لطفاً...راستی خانه بازی گلدونه تو شهرک غرب هم هست که به نظرم برای قرار دسته جمعی مناسب نیست...
2810