2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمیرا جان کلا زیر سه سال باید همراه داشته باشه . معمولا من باهاش میرم تو ولی یه گوشه میشینم و پوریا خودش بازی میکنه . چون همه چیش سیف هست من نگرانش نیستم . فقط دورادور چشمم بهش هست.

راستی سمیرا شما کدوم سمت هستین؟
LilySlim Weight loss tickers
خوب اون طوری هم خیلی خوبه که لازم نیست همش دنبالشون باشیم،من عاشق این جور جاهام که هم بچه لذت ببره و هم خودمون زیاد خسته نشیم...کلاً ممنون که اینجا رو معرفی کردی، از برج میلاد هم خوش مسیرتره و هم به من نزدیکتره،وقتایی که ماشین ندارم راحت با تاکسی میتونم سارا رو ببرم...
ما غربیم عزیزم،خ آیت الله کاشانی حدود جنت آباد یم...
2805
منم اگر یه جای سر پوشیده مناسب باشه دوس دارم. مامان نارنجی جون مرسی از پیشنهادت. چندتا سوال: از این خانه اسباب بازی های سرای محله ست که مال شهرداری هستن؟جا برای نشستن داره که این تعدادآدم بخوان بشینن و حرف بزن؟
در مورد روزش یک شنبه که هیچی سمیرا جون کلاس داره عصر. منم سه شنبه عصر کلاس دارم.
حالا بین 2 شنیه و چهار شنبه لطفا نظر بدید. اگر 2 شنبه می تونید که بهتر و زودتر. اگر نه چهارشنبه.
ماگنولیا جان این خانه بازی توی خود مجتمع بوستان توی مدان پونک هست . بله صندلی داره برای نشستن در ضمن اینهمه نیستیم تا حالا فقط سه نفریم .

فقط یه چیزی صبح تا ظهر خیلی خلوت تره . شماها قبل از ظهر و اینا نمیتونین بیاین؟ حالا هر روزی
LilySlim Weight loss tickers
سلام

لباسهای جدید و مارکدار مزون مادر و کودک نازدونه رسید : Zara-Oshkosh-Gap-Carters-Mthercare, ... // anit-polat-fig

امکان خرید همه روزه بصورت حضوری برای دوستان تهرانی و خرید اینترنتی از طریق پست برای شهرستانی های عزیز

تماس : 09390386090 - 22936127 ادرس تاپیک نی نی سایت :

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=390231&PageNumber=131&msg=ok

نمونه کارهای بیشتر را در وبلاگ مشاهده کنید : www.nazdoneh2.blogfa.com

******** لباسهای تک سایز تخفیف خوردند و حراج شدند *******

آپلود عکسآپلود عکسآپلود عکسآپلود عکس
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
2810