2777
2789
سلام. بازم تاپیکمون باز نمی شه. خواهش می کنم قابلی نداشت :) ملودی که عکس رو دید کلی ذوق کرد و دستش رو گذاشت روی عکس مایای ملی و گفت: یه دونه مایا،یه دونه مایا! فکر کنم فهمیده دوتا مایا بودن. کلابه مایا می گه یه دونه مایا. می خوام براش چاپش کنم و بزارم کنار بقیه عکسایی که دوس داره تا دوستاش همیشه جلو چشمش باشن.
منم با یه قرار قبل از تموم شدن تابستون خیلی موافقم. لیلی جون این بار اگه می تونی اصلا شما برنامه ریزیشو بکن؟
زهرا مث اینکه نیروی کمکی خیلی بهت چسبیده اون روز تو پارک :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینم عکسایی که خوب بودن
معرفی میکنم :
مایا
IMG4UP
رایان با دستای باباش
IMG4UP
سارا دست در دست مامان
IMG4UP
ملودی
IMG4UP
مامان ملودی رو ببین !!!
IMG4UP
ملودی در حالی که اصلا به ما محل نمیزاشت و فقط میخواست بازی کنه!
IMG4UP

IMG4UP

IMG4UP

IMG4UP
و حالا ملوووووودی!
IMG4UP
اینم سمر
IMG4UP

سارا و مایا رسیدن!
IMG4UP
مگه میشه یه کاری کرد که نگاهمون کنن آخه!!!
IMG4UP
بله اینجا نگاه میکنند!
IMG4UP
و اینجا!!!
IMG4UP
ببینین اینجا بالاخره بابای رایان رضایت دادن رایان به تنهایی از سرسره استفاده کنن! اونم استفاده نادرست! که همه بچه ها عاشقشن!
IMG4UP
ما سعی کردیم یه عکس دسته جمعی بگیریم. مایا نهایت عدم همکاری رو با من کرد. البته مایای من!
IMG4UP
یه دوهزارتایی عکس گرفتم همه ش شبیه همینه!
IMG4UP
مایا: اه خاله خب من خسته شدم انقد خانوم بودم دیگه حوصله م سر رفته!
IMG4UP
و اینم شروع عکسای خراب!
IMG4UP
و اینیکی
IMG4UP
حالا هی بدتر میشه
IMG4UP
و خاله ملی کوتاه نمیاد و عکسای تار رو هم میزاره
IMG4UP
باکمال تأسف هیچ عکسی از برسام ندارم از بس که هی در میرفت.... مامانش شما که گربه بازی کردین عکس نگرفتین!!! البته برسام خان و کیان خان خیلی دیر به ما ملحق شدن!. ایشالا قرارای بعدی جبران میکنیم.
سلااااااااااااااااااااام

آسیه جون کلی ذوق مرگ شدم از عکسی که گذاشتی منم یه چند تا عکس قشنگ دارم ولی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
سرم شلوغه داریم اثاث کشی میکنیم واکسن برسام رو نزدم هنوز

ملی جون عکسات خیلی خوشگل بود
به به ... چه زمین بازی ترتمیزی به نظر میاد ... عکسا خیلی یادگاری خوبین ... آخی مایا جون مو خوشگل چرا انقدر خجالت کشیدی ؟ اعکس اولی مایای ملی خیلی بامزه است. این همه نی نی خوشگل یه جا جمع !
http://www.womenshealthmag.com/
اره لیلی از پارک بانوان که خیلی بهتره. چون هم زمین بازی خوب و خلوت داشت. هم چمن باز که برای بچه ها خطر نداشته باشه. انقد دویدن و بازی کردن که نگووووووو..
جای هایا جونمون و مامان گلش خالی بوده. خیلی. ایشالا سری بعد. من میگم هفته اول مهر. کیا هستن ؟؟ چه روزی؟
ملی من هستم. روزش خیلی برام فرق نداره. فقط یه نکته اینکه از اول مهر دیگه ساعت شش و نیم هوا تاریکه. اگر قرار بخواد همون عصر باشه، حداقل باید از 4 جمع بشیم که فکر نکنم مقدور باشه چون بچه ها اکثرا بعداز ظهر می خوابن. حالا اگر شماها که سر کار می رید بتونید صبح یه دو ساعت مرخصی بگیرید، به نظر من خیلی مناسب تره. نظر شما چیه؟
بچه ها فک کنم دلیل اینکه تاپیک مامانای اسفند باز نمیشه 13822 تا پستشه.
فک کنم پستاش زیاد شده قاطی کرده.
من میگم یا اگه باز شد باید همه بریم پستای اضافه خودمونو پاک کنیم. یا مهراوه بنده خدا باید اینکارو کنه که خیلی سخته.
یا یه تاپیک دیگه بزنیم. اونم کسی مث من بزنه که یه وقتایی بیکار باشه تو شرکت بشینه پستای تبلیغات و اضافی رو پاک کنه تاپیک سنگین نشه.
2810