2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیایین زود

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالاخوبه که داداشت ومامانت پشتت هستن،یه مدت خونه مامانت باش بذارشوهرت یه مدت تنهایی بکشه ببینه که هیچ کدوم ازوز وز کردنای مامانش براش زن وزندگی وبچه نمیشه شایدبه راه اومد..
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
گفت بچم گفتم اماده باش روز زایمان بیا ببر تو چی هستی تحفه تو چی بشه گیج نیستم بچه رو ببرم دست وبالمو بگیره بچه رو میدم بهت تو ادم زندگی نمی خوایی بشی جدامیشیم تو با مامانت بچه تو بزرگ می کنین منم برا خودم اینده و زندگی عالی دست ومامی کنم تلاشی که برا تو کردم دیگه برابچت نمی کنم مال خودت بعد ساکت شد فکرمی کردمی خوام بگم نه نیمیرم بچه نمیدم
عقلم ناقص نیست بچه رو بیارم از اب و گل درش بیارم بعد 7سال دودستی تقدیم کنم از اول میدم به خودش اگه ادم نشه بعدامی خواد بزرگ بشه بگه برامن چیکارکردی .بزرگ شد دلش خواست بیاد نخواست هرجاست خدا خوش مواظبش باشه
گوشیتو خاموش ک اعصابتو خورد نکنه.بهش بگو من فردا درخواست طلاق میدم.بچتم بیاببر ک انشالله چنان تو اینده انتقام منو بگیره ازت...منم تا الان پات بودم دیوونه بودم دیگه عاقل شدم