2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیایین زود

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 84 پست
میرم خونه مامانم فردا هم که سرکاره میرم وسایل خودمو دخترمو جمع می کنم میرم چندسالم طول بکشه یا ادم بشه یا جدابشیم طلاق رو گذاشتن براهمین روزا مامانم گفت بعد زایمانت وسایل سالن قبلیم هنوز تو پارکینگ مامانم ایناست فعلا همونجا کارتو راه بنداز من و داداشتم هستیم فکری به حال خودت کن راست می گه این مرد غیرت نداره بذامن مرد نیست نره فقط فکری براخودم بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشوهمه کس وکارش غلط کردن این دیگه چه ادمیه حاملگیتوبهت زهرکردهمش که شکنجه بودالانم داره اینجوری میگه کوتاه بیای تاابدهمینه ذره ذره نابودت میکنه خدامرگ مادرشوبده نفرینش کن بیچاره میشه
اونم دنبال همینه لابد یه فامیل داشتیم عروسشو خیلی اذیت میکرد عروس میگفتم چرا پس زن گرفتی برا پسرت میرفتی دور امامزاده میچرخیدی بعد زن پسرت میشدی همیشه براهم میموندین
خدایا همیشه بامن مهربانی ولی من ناسپاس.
طلاق بهترازخفت وخواری ومدام روی تخت بیمارستان بودنه،اگه منتظرباشی که باگذشت زمان مسئلت حل بشه تواین زندگی فقط تویی که نابودمیشی،اونوکه ننش ازخداخواسته دوباره براش زن میگیره.
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
به قول داداشم که گفت حرف اخرمو بهت میزنم نمیرم روش دست بلند کنم یا کاردیگه که شرکنن و اذیت بشی بیا پیش ما ببین با ارامش چه جوری میچزونمش کارخلاف نکردی کی از خوشبختی فرارمی کنه بیا و رها کن این جهنمو هستم هرچقدر پول و سالن وهرچی بخوایی میدم اما اگه برگردی خونت 1شب بعد زنگ بزنی و گریه وزاری دیگه تلفنتم جواب نمیدیم نه من نه مامان بسه دیگه
باران جون مردا از خودشون اراده ای ندارن. هیچ وقت دست رد به محبت شوهرت نزن. اینکه شوهرت افسارش دسته مادرش نشونه خوبیه چون نشون می ده می شه السارش رو به دست گرفت اما بستگی به تو داره. بتو خونت و با درایت و سیاست از ریشه پایه های زندگیت رو بچین زمادرش ٧٠ ساله اونجور زندگی کردن. با کاغذ و تعهد جلو عموش کاری درست نمی شه فقط شوهرت می تونه کلری کنه و برای این کار سیاست تو نیاز تا شوهرت خودش کاری کنه. این مرد به هر حال امروز شوهرت. سنگرت رو ول نکن عزیزم.
هوا دلگیر، درها بسته، سرها در گریبان، دستها پنهان، نفسها ابر، دلها خسته و غمگین، درختان اسکلتهای بلور آجین، زمین دلمرده، سقف آسمان کوتاه غبار آلوده مهر و ماه، زمستان است.
به نظر منم خوب کاری کردی . تا کی می خواستی زجر بکشی. خدا رو شکر که خونواده ات حامیت هستن
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید