2777
2789
خانوم سپیده
واریکوسل اگه خفیف باشه علایم چندانی نداره که با مشاهده بشه تشخیصش دادونیاز به سونو رنگی (کالر داپلر) داره.ولی علایم اون اگه قابل رویت باشه به اشکال زیر خودشو نشون میده.
1:درد یکی یا هردو بیضه ها.(البته ناگفته نماند این بیماری در مواردی هم بدون درد هست)
2:در معاینه بیضه ها توسط خود شخص توده هایی کرم مانند در بالا و اطراف بیضه ها مشاهده میشود که همون واریسه.
3:احساس سنگینی در بیضه ها

و مشاهده اسپرموگرام
< کــــامـــــــــــــی >

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تکرر ادرار ربطی به این بیماری نداره.درد بعد ... هم ممکنه علایمی از بیماری باشه اونم ممکنه به خاطر سنگینی و حالت اویزان بودن بیضه ها در کیسه باشه
خدا رو شکر
حالا با این تجربه ای که کسب کردی، اگر جای من بودی بعد عمل چند روز تو خونه می موندی و استراحت در منزل داشتی؟
به نظرت من چند روز مرخصی بگیرم
دوستای دیگه هم اگر نظری دارن بگن ممنون میشم
سامان جان به نظر من ده روز بخواب و حتما حتما حتما توی این ده روز از لحاظ ج ن س ی تحریک نشی!!!!
بعد از این ده روز هم سعی کن زیاد راه نری و نایستی، نشستن روی صندلی اذیت نمی کنه.
امروز رفتم پیش دکتر اخوان. گفت حرکت اسپرم ها کنده و باید جراحی کنم. البته یه آزمایش سونوگرافی هم نوشت و گفت حتما تو آزمایشگاه اطهری انجام بدم. کسی آدرس این آزمایشگاه رو بلده؟ درضمن می گفت بیمه قبول نمی کنه، اگه کسی تا حالا پیش ایشون جراحی کرده ممنون می شم هزینه های عمل و بیمارستان رو بگه چقدر می شه. راستی عملی که انجام می ده روش معمولیه. خودش می گفت این روش که رایج هم هست، بهتر از میکروسرجری و لاپراسکوپیه. می گفت زمان بیهوشی کمتری داره. از احتمال عودش هم که سوال کردم گفت با میکروسرجری تو یه سطحه. البته توی سایت های اینترنتی معمولا از میکروسرجری تعریف شده.
یک نکته رو می خواستم متذکر بشم مخصوصا به مجردها در سه صورت واریکوسل نیاز به جراحی داره: 1- درد 2- ناباروری 3- آتروفی آتروفی به معنی کوچک شدن سایز و از دست رفتن قوام بیضه است. این مورد تو اکثر مقالات واریکوسل اشاره شده. من دیدم معمولا توی بحث ها اگر شخص درد زیادی نداره و فاکتورهای اسپرم هنوز خیلی ضعیف نشده بهش پیشنهاد می کنند عمل نکنه. من به این جور اشخاص یه توصیه اضافی هم دارم که به طور متناوب وضعیت بیضه ها رو از جهت آتروفی چک کنند و هر چند ماه یکبار هم فاکتورهای اسپرم رو نظارت کنند.
شوهر من واریکوسل گرید 1 داره ولی گاهی وقتا سمت راستش درد میگیره به قول خودش به خاطر صندلی های مزخرف شرکته ولی اصلا سمت چپش درد نداره البته واریکوسلش خفیفه.
یه سوال دیگه هرکی واریکوسل داره حتما مشکل اسپرم هم داره؟
حتما لازمه شوهرم به متخصص ارولوژی مراجعه کنه؟
Lilypie Premature Baby tickers
این بیماری ممکنه همراه بادرد باشه و هم بدون درد .وداشتن واریکوسل روی اسپرمها تاثیر میذاره ولی بسته به درجه بیماریه.اگه خفیف باشه ممکنه زیاد تاثیر نذاره ،در این صورت دیگه نیازی به جراحی نیست.البته تا اسپرموگرام انجام نشه چیزی مشخص نمیشه
با سلام وارزوی موفقیت .من یک سوال داشتم اگر کسی اطلاعاتی بهم بده ممنون میشم .من شوهرم واریکوسل گرید 3داره در ازمایش تعداد اسپرم 120ومورفولوزی 12وتحرک40 بوده دکتر زنان میگه احتمال بارداری با این وضعت کمه واگر هم بشه احتمال سقط بالاست اما ارولوژیست میگه مشکلی پیش نمیاد می خوام بدونم کسی از دکتریش شنیده که واریکوسل باعث سقط میشه؟من همسرم 37 ساله است میترسم با عمل زمان رو از دست بدم چون شنیدم بعد از عمل ی مدتی باید صبر کنی. ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین بهم بدین.
2810