2777
2789
سلام به همه
من 27 سال سن دارم و مجرد هستم. چند ماه پیش به صورت اتفاقی متوجه شدم که واریکوسل دارم. دکتر بعد از معاینه سرپایی واریکوسل گرید سه در سمت چپ رو تشخیص داد و گفت باید عمل بشی. دوبار هم آزمایش اسپرم با فاصله دو ماه دادم که اینجا آوردم.
حالا با توجه به اینکه من دردی ندارم و مجرد هم هستن پیشنهاد شما راجع به عمل کردن چیه؟ با این آزمایش اسپرم آیا وضعیت باروری من مشکل جدی پیدا کرده؟ دکتر می گفت بعیده بتونی معمولی باردار بشی. اگه پیشنهادتون عمل کردن هست آیا بیمارستان یا دکتر خاصی رو پیشنهاد می کنید؟

Test 26/2/88 24/4/88 Reference Intervals
volume 3 ml. 3 ml. 1.5-5 ml.
Color Milky Milky Milky
Appearance Semi Turbid Semi Turbid Opalescent
Liquifacti 15 35 12-20 Min
Viscosity Moderate Moderate Moderate
pH 7.7 7.6 7.2-7.8
Sperm Count 32000000 38000000 >=20000000/ml.
Abnormal Forms 40% 40% Less than 25%
Motility 3hr 20%Good, 15% Fair, 15% Poor,50% Nill 25%Good, 15% Fair, 15% Poor,45% Nill
Good 60-70%
W.B.C. 3-4 2-3 Occasional
R.B.C 1-2 0-1 Occasional

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داود جان خیلی تو هم تو هم نوشتی.هر فاکتور رو اگه تو یه سطر مینوشتی بهتر بود.
ولی تا اونجایی که من متوجه شدم مشکل تحرک داره.در ضمن میزان wbc هم بالاست.
< کــــامـــــــــــــی >
کامی جان، دوتا آزمایش رو به همراه استاندارد که تو جواب آزمایش بود رو نوشته بودم. ولی چون دوتاش خیلی شبیه به همه برای اینکه توهم توهم نشه دوباره آزمایش دوم رو می آرم.
volume 3 ml.
Color Milky
Appearance Semi Turbid
Liquifacti 35
Viscosity Moderate
pH 7.6
Sperm Count 38000000
Abnormal Forms 40%
Motility 3hr 25%Good, 15% Fair, 15% Poor,45% Nill
W.B.C. 2-3
R.B.C 0-1
می خواستم بدون الان باید عمل کنم؟ آخه از بعضی از سایت های اینترنتی خوندم اگه درد ندارید و یا با مشکل ناباروری مواجه نشدید عمل نمی خواد. از عوارض بعد از عمل هم نگرانم. الان از جهت باروری وضعیت من چطوریه؟
همون طور که عرض کردم خدمتت درد هیچ ربطی به باروری نداره این بیماری به 2 صورت وجود داره همرا با درد و بدون درد و نداشتن درد نشونه خوب بودن وضعیتت نیست.مهمترین عاملی که میشه روش نتیجه گیری کرد ازمایش سمینال اسپرمه (اسپرموگرام).
اگه این 38 میلیون اسپرم تو 1میل محاسبه شده باشه که رقم خیلی خوبیه ولی اگه در 3 میل باشه تعداد38 میلیون تقسیم بر 3 باید بشه که حدود 12 میلیون که رقم نسبتا پایینیه.معمولش نباید کمتر از 20 میلیون باشه .
رنگش :شیری طبیعیه
تبدیل شدن به مایع :35 دقیقه که خوبه
چسبندگی:معمولی
پ هاش:7.6 خوبه طبیعیش باید بین 7.2 تا 7.8 باشه
ابنرمال:40 درصد که رقم نسبتا بالاییه و نباید بیشتر از 30 درصد باشه.

ببین داود جان ،الان نمیشه گفت که شما از لحاظ باروری مشکل داری یا نداری چون کسانی تو این سایت بودن که با نصف این ارقامی که تو ازمایش شما دیدم طبیعی تونستن صاحب اولاد بشن.

قبلا هم گفتم مشکل مهم و اصلی شما در wbc هستش که احتمالا وجود عفونت رو نشون میده.و همین طور مشکل تحرک (موتیلیتی).

این ازمایش رو چند ساعت بعد اخرین انزالت انجام دادی؟؟
کامی جان، آزمایش رو حدود 80 ساعت بعد از آخرین انزال دادم. راجع به عفونت ها هم شاید به دفع ادراری مربوط هست که قبل از آزمایش کردم.
راجع به تعداد اسپرم ها، جلوش برای مقدار استاندارد نوشته بیشتر مساوی 20000000 در میل، و طبیعتا واحدش باید با واحد 38000000 اسپرم یکی باشه تا بشه مقایسه کرد. ولی مطمئن نیستم.
دکتر ها هم خیلی خوب جواب نمی دند. این موضوع عمل کردن یا نه فکرم رو خیلی مشغول کرده. نمی دونم چه کار کنم.
ممکنه عفونت به خاطر اونی که میگی باشه.80 ساعت هم زمان خیلی زیادی نیست ولی بهترین زمان رو بین 48 تا 72 ساعت تعیین کردن .هر چی از این زمان بیشتر بگذره حجمش بیشتر میشه ولی در عوض کیفیتش افت پبدا میکنه و بی کیفیت میشه.
واسه عمل هم عجله نکن .برو چنتا ارولژ خوب نتیجه ازمایش رو ببینن.
خیابان ولیعصر.بالاتر از چهارراه طالقانی.کوچه فرهنگ حسینی .پلی کلینیک شهرداری .دکتر اخوان تلفن 88942528 یکشنبه ها بعداز ظهر

میدان ونک . تلفن 88888962 ادرسشو ندارم باید تماس بگیرید دکتر اخوان

کلا بیماری های مربوط به دستگاه تناسلی ( بیضه) اشکالاتی روی فاکتورهای اسپرم میذاره.حالا چه از نظر شکل ،تحرک،تعداد و سایر موارد.
بیشتر واریکوسل این علایم رو داره
2810