2777
2789
با سلام
دکتر به همسر من گفته بود که تا یک هفته بعد از عمل نباید سر کار بری.یعنی نباید از پله بالا و پایین بری یا مدت طولانی راه بری وتا سه ماه هم نباید کار سنگین انجام بدی و جسم سنگین بلند کنی .از نظر درد هم همسر من درد چندان زیادی نداشت البته خوب عمل جراحی انجام داده بود و نی شه گفت که اصلا درد نداشت ولی خوب بیشتر استراحت می کرد و خوابیده بود. و به تجویز پزشک روزی دو تا دیکلوفناک می خورد که در کم کردن درد موثر بود.
سلام خانومی جان ، ممنون از راهنماییت گلم ، شوهر من الان 11 روزه عمل کرده ، بازم ممنون از زاهنماییت عزیزم. پسر ایروونی از شما هم ممنون.
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کمتر از دو ماه بعد از عمل به خاطر کارم ( سوپر مارکت ) مجبور شدم اشیا سنگین بر دارم ، واقعاً تجربه وحشتناکی هست .... سعی کنید مسیرهای سر بالائی هم شوهرتان بالا نرود ( مثل من که کوهپیمائی می رفتم ، چند هفته بعد از عمل )
2805
یکی از دوستام که چندسال پیش عمل کرده به من گفت که بعد از عمل بیضه هاش ورم کرده و کبود شده و یه ماه طول کشیده تا ورم و کبودی از بین بره
میخواستم بدونم کسایی که میکروسرجری عمل میکنن هم همین جوری میشن؟
سلام به همه دوستان - قابل توجه آقای سامان
من واریکوسل سمت چپ داشتم نمی دونم گرید چند بوده اما توی آز تعداد اسپرم 1 میلیون بودکه به توصیه چندتا پزشک توی بندرعباس و یزد(من ساکن بندرعباس هستم) تصمیم به عمل گرفتم.
همین شنبه توی بیمارستان مجیبیان یزد توسط دکتر وحیدی با هزینه 500 هزارتومان به روش میکروسرجری عمل کردم روز دوم راحت می تونستم راه برم و مرخص شدم.
بعد از عمل هیچ مشکلی توی بیضه ها نداشتم و فقط تا دو روز جای برش جراحی درد داشت که با مفنامیک اسید آروم شد. نه تورم نه کبودی و نه هیچ چیز دیگه!
فکر کنم هیچ جای نگرانی نیست خداروشکر من تا الآن که چهار روز میگذره خیلی خوب بودم.
2810