2777
2789
عنوان

فروش سوالات کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 61 پست
منم پشت کنکورم والا گیر منم بیاد قابل اعتماد تا ۱۰۰ میلیون هزیته میکنم اما ک مطمعنننننننن باشم ولی خ ...

نه بابا 100تومن قانع نمیشن ک ب من گفت 300تازه اون فقط برا خودشون پول ثبت نام و شهریه و اینا جداست ک اونم دانشگاه آزاد خون ادمو می‌کنه تو شیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا قابل اعتمادن ؟ من خیلی شنیدم ک میگن توجه نکنین و اینا دروغ میگن ولی پس چرا اون پسرو میگن همیتط ...

آره میکنن همچین کاری. اما مسئله اینه تنها یه ده درصدی شاید راست باشه. بقیه الکی باشه یا پولتو بخورن. یا نمونه سوال مشابه بدن بگن دیدی مثل این اومد پس ما دروغ نگفتیم. که همینا هم تو اساتید نگاه کنی خیلیا پکیجای اینجوری دارن

آره میکنن همچین کاری. اما مسئله اینه تنها یه ده درصدی شاید راست باشه. بقیه الکی باشه یا پولتو بخورن. ...

اخه اولم پولو میگیرن اگر اول پولو نگیرن ادم میتونه اعتماد کنه ی کم 

اخه اولم پولو میگیرن اگر اول پولو نگیرن ادم میتونه اعتماد کنه ی کم 

نه اول میگن بیاین یه تعهد نامه حضوری بیانه ای امضایی یه همچین چیز اینجوری بدین خیالتون راحت باشه. بقیشو بعد از سوالات بدین. ولی خب کی اعتماد می‌کنه همونشم 😂 به خودم پیام دادن دیگه، یه پیج داشتم مشخص بود کنکوریم. بعد قشنگ دندون فکر کنم ۲۰۰ ۱۵۰ اینا بود پزشکی ۱۵۰ پرستاری ۴۰ ۵۰ سایر پیراپزشکی ها ۳۰🤣 رده بندی شدست لامصب. منم نوشتم داداچ ما به نون شبمون محتاجیم اگه واقعا اینقدر داشتیم اصلا چرا درس بخونیم😂💯بلاکیدم.

نه اول میگن بیاین یه تعهد نامه حضوری بیانه ای امضایی یه همچین چیز اینجوری بدین خیالتون راحت باشه. بق ...

ولی خب نظر خودم اینه اصلا پی این چیزا رو نگیر. اگه دنبال اثبات ناعدالتی ها هستی که صد در صد خالص این ناعدالتی ها هست از تقلب و انتقالی و سهمیه و خرید صندلی ها بگیر تا هرچی که هست.

اگه واسه کسی میخوای یا خودت میخوای (هرچند ما می نی سایتیا بدبخت بیچاره ایم😂) ولی خب در کل راست درنمیاد این چیزا. مثل همین مثالی که بالا زدم، جدا از پولت، وقتتو عمرتم یه سال سر یه اشتباه میره. این چیزا فقط واسه کسایی که پارتی کلفت داشته باشن جواب میده به قول بابام خر کلون😂 اینجا ایران است. باید برا زنده موندن جنگید و هیچ چیزی اینجوری بدست نمیاد