2777
2789
در مورد کتاب جهان هولوگرافیک
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام چه تاپیک خوبی امیدوارم پربار باشه... پنجره جون من که یه بار دنبال کارتون زیبای خفته بودم چند نفر بهم گفتن کارتونش سیاسی و ممنوعه!!! به حرف دیگران اصلا اهمیت نده با عرض پوزش از صاحب تاپیک بابت پست بی ربطم

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

ایمیل حروف بزرگ و کوچیک فرقی نداره
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"
زیبای خفته رو گفتن سیاسی؟!! یادش به خیر قدیم ما بچه بودیم یه آپارات قدیمی داشتیم فیلم زیبای خفته رو میذاشتیم نگاه می کردیم با بچه ها ،چقد جالب بود نمی دونم اپاراته چی شد اخر
2810