2777
2789
عنوان

خانم ها به دادم برسید تروخدا هر وی بیداره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 26 پست
ازیتروروزی یکبارهست پسرمن شش سالشه روزی پنج سی سی بوداماشمابهتره ببری دکتریاازداروخانه سوال کنی چون ...

همسرم گفت نمیخواد اینم عین خواهرش شده سر اون همونارو گرفتیم  بخدا ۵۰۰ هزار بیشتر هزینه دارو دادیم به دوتاشون بیمه هم نداریم

دل بی تاب من همیشه تو استرسه حسرت ارامش و دارم ولی ایمان دارم ک خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرفه اول شروع شد سرفه صداداره مثل دخترم برای همین آزیترومایسین گرفتم

اگه گلوش خلط نداشته باشه زودخوب میشه فقط مایعات گرم بهش بده اگرم دیدی تب داره دیگه بدنش عفونت داره که همون شربت خوبش میکنه

روز اول ۲ سی سی روزای بعد ۱ سی سی البته داروی خیلی قویه ایه بهتره بود پزشک تجویزش میکرد

مرسی گلم میخوام زود خوب بشه  دکتر ببرم سرماخوردگی تب بر میده همه رو گرفتم  قطره پلاژن قطره بینی  

اگه گلوش خلط نداشته باشه زودخوب میشه فقط مایعات گرم بهش بده اگرم دیدی تب داره دیگه بدنش عفونت داره ک ...

به نطرم عفونت داره گلوش  اول با سرفه شروع شد شبم تب داشت پاراکید دادم  به نظرتون بینیش هم کیپ میشه  تا الان ک نشده

والا فکر نمیکنم به بچه که بکسالش نشده آزیترومایسین دادن درست باشه چون ماها با سه متر قد و ۶۰کیلو وزن ۲۵۰ش میگن یکی بخور انوقت به بچه ۵۰۰میدی؟

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
والا فکر نمیکنم به بچه که بکسالش نشده آزیترومایسین دادن درست باشه چون ماها با سه متر قد و ۶۰کیلو وزن ...

ن شربت ۲۰۰ میلی بخدا هز سر ناچار برای پول نیست ک دکتر نبردم برای اینه ک نهایت یه سرماخوردگی میده ۱۴میلیدن هزینه سفر دادم فقط  تا اینجا ک یک روز گذشته زهر مار بوده  چون میخوام زودتر خوب بشه  گرفتم 

به نطرم عفونت داره گلوش  اول با سرفه شروع شد شبم تب داشت پاراکید دادم  به نظرتون بینیش هم ...

عزیزم حتما ببر دکتر، شاید خدایی نکرده سرخک باشه. آخه یکی از  علائم سرخک  سرفه خشک و تب هست

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است