دخترم یک ماهشه از شش روزگی بخاطر کم بودن شیرم و سیرنشدنش مجبور شدم شیر خشک بدم و الان بیشتر شیر خشک میخوره تا شیر خودم و شیر افزا و لیدی میل هم استفاده کردم خیلی تاثیر نداشته و راستشو بخاید به موقع هم نمیخوردمشون چون واقعا وقتم نمیشه چیکار کنم شیرم شصت سیسی هم نمیشه چرب هم نیس خواهش میکنم جواب بدیدمایعات هم نمیتونم خیلی مصرف کنم نمیتونم برا خودم چیزی درست کنم دست تنها هستم و واقعا زمان کم میارم بچه هم خواب بودنی خودم انقدر خسته هستم که نمیتونم نخابم یا اینکه کار های خونمو انجام میدم😭😭😭😭😭😭😭
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هر شب 10تابادام درختی تو آب خیس کن و صبح پوستش و بگیر و با یه لیوان آب و عسل به مقداری که خودت دوس داری بریز تو مخلوط کن حسابی میکس کن و بخور عالیه برات .