2777
2789
عنوان

ایلتس

20 بازدید | 3 پست

وقتتون بخیر دوستان . من از کتاب های کمبریج از خودم تست گرفتم لیسنینگ ۵.۵ شدم و ریدینگ با نیم ساعت بیشتر وقت دادن ۶.۵ . (بدون دونستن مهارت ازمون دادن.)

اسپیکینگم ضعیفه . حالا بنظرتون من بخام برای ایلتس با نمره هدف ۶.۵ تا نهایت شهریور ماه اقدام کنم چکار  انجام بدم بهتره. سلف استادی بخونم. یا موسسه پیش برم یا چطور؟ 

تو تهران یا مازندران موسسه یا استادی میشناسید معرفی کنید؟ اگه کسی راهنمایی میتونه بهم بکنه ممنون میشم. سلف استادی با یوتیوب خوندن چطوره ؟؟؟

به نظرم کلاس خصوصی خیلی سریع تر می‌تونه بهتون کمک کنه

من ایشون رو می‌شناسم که به نظر خیلی خوبه: sahar_cast

موسسه زبان ایران اروپا هم من کلاس زبان میرم خیلی خوبه(اما در مورد کلاس های آیلتسش اطلاع ندارم)

از اقوام هم موسسه آفرینش می‌رفتن، خیلی راضی بودن

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی خب کلاس خصوصی خیلی هزینه ش بالاست

تا شهریور تقریبا ۸ ۹ ماه وقت دارید

اگه با پشتکار بنشینید بخوانید، به نظرم می‌تونید از پس بر بیایید

یه کتابی بود واسه سپیکینگ که خیلی خوب بود

اسمشو یادم رفته، پیداش کردم واستون می‌ذارم

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️