2777
2789
عنوان

دو فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 99 پست
این حرفا که شعاره .پول مهم نیستو .یه کاریش میکنیمو .به نظرم این حرفا عاقلانه نیست ..یا حداقل واسه ای ...

تو خودت که بیشتر از شوهرت نمخوای

تاپیک زدی دعوا راه بندازی یا چی😕

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب قطعا برای همه این اتفاق نمیوفته،  چون من و شما هر دو به دنیا اومدیم ولی من راضی ام ولی شما ...

نه به نظرم کاملا بستگی به شرایط و موقعیت داره، وقتی فردی به بعضی از خواسته هاش رسیده باشه و یه حرکت رو به جلو داشته باشه رضایت داره. 

دقیقا  والا من خودم با 21 سال سن به هیچی نرسیدم منتظرم یا معجزه بشه یا زندگیم به پایان برسه.&n ...

یسری آدم ها تو زندگی هستن، 

خیلی انرژی مثبت هستن، 

خیلی ساده همه چی رو میگیرن.، 

اصلا انگار اومدن خوشی کنن و بعد برن... 

به نظرم بگرد دنبال این آدم ها، ببین اون ها چیکار میکنن که با هر شرایطی شادن، 

من یکی رو دارم کنارم اینجوره،... کمک میکنه بیشتر مثبت باشم

واقعا اینجور بهتره

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اینطوری نگو.خواهشا فاز مثلا روشنفکری برندارید.چرا فکر میکنید بچه فقط باید از لحاظ مالی تامین باشه

چون انسانم

یه انسان وقتی مسبب وجود یه انسان دیگه میشه وظیفشه که از همه نظر تامینش کنه وگرنه بویی از انسانیت نبرده

مگه حیوانیم که بچه پس بندازیم تو طبیعت و ولش کنیم به حال خودش رهاش کنیم!

روشنفکری دیگه چه صیغه ایه اینا واقعیته حقیقته ولی حقیقت همیشه تلخ بوده و هست .

{ خانم هستم }
تو خودت که بیشتر از شوهرت نمسخوای تامیک زدی دعوا راه بندازی یا چی😂😕

😂😂 آخه بعضیا شعار میدن آدم‌حرصش میگیره ...

من میخوام بدونم چطور راضیش کنم😅😅🤦‍♀️که خودشم نفهمه چی شد😂😂😂

نه به نظرم کاملا بستگی به شرایط و موقعیت داره، وقتی فردی به بعضی از خواسته هاش رسیده باشه و یه حرکت ...

میدونی بعضی اوقات تو یه داشته هایی داری که دیگران غبطه میخورن، 

ولی خبر نداری،.... 

بگرد دنبال همون نقطه قوت ها. 

حتی اگه پیدا کردنش سخت بود، فدای سرت، 

همین شاد بودن بی دلیل و واسه چیز های کوچیک بزرگ ترین نعمته، 

که هرکسی نمیتونه داشته باشه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

خب تک فرزندی واقعا چیز جالبی نیست... به همسرتون بگید هوش اجتماعی، تعامل و استقلال بچه های تک فرزند به مراتب کمتره

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
خیلی از بچه ها سرگرسنه زمین‌میزارن‌نکنه اونا خدا ندارن نمیشه بخاطر افزایش جمعیت همش تولید مثل کرد کل ...

بالاخره هرکسی نظری داره.متاسفانه الان دوره ای شده که طرف حاضره برا سگ و گربه بهترین غذا و بهترین جارو تهیه کنه ولی برا انسان نه مسائل اقتصادی هست.من به شخصه بیش از۵۰نفر میشناسم که شرایط خوبی دارن ولی حاضر نیسن به بچه های بیشتر فکر کنن.بله یه نفر که بیکار و علافه بیخود میکنه بچه بیاره که اون بچه بخواد گرسنه بخوابه.از ماحرکت از خدا برکت

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
چون انسانم یه انسان وقتی مسبب وجود یه انسان دیگه میشه وظیفشه که از همه نظر تامینش کنه وگرنه بویی از ...

تا کِی ؟مسئله اینه اگه اینجوری باشه که بازم میشه حیوانات که بچه هاشونو غذا میدن تا بزرگ بشه و رها میکنن!اانسان شدیم که خودمونم یه تلاشی بکنیم!خدا عقلم داده بهمون که ازش برای پیشزفت استفاده کنیم نکه مثل بچه کلاغ دهنمونو باز کنیم که توش غذا بندازن!

والا نصف اونایی که اینجا غر میزنن به پدر مادرشون ادمایین که خودشون هیج تلاشی نکردن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بالاخره هرکسی نظری داره.متاسفانه الان دوره ای شده که طرف حاضره برا سگ و گربه بهترین غذا و بهترین جار ...

فقط مسائل مالی نیست ...

زنی که گربه و سگ میاره ، قطعا در خودش نمی بینه مسئولیت فرزند بر عهده بگیره !

من خودم آمادگی روحی برای پدر و مادر شدن را از مسائل مالی هم بیشتر اولویت میدم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

2810