2777
2789

ینی حساسیت دادم یا بیرون ریزی کرده ادامه بدم بهتر میشه؟

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

سلام😍🖐

شاید خیلی هاتون اسم فروشگاه سیتی فون رو شنیده باشین☺️

یه فروشگاه که همه ی محصولات شیائومی (مثل موبایل ,ساعت هوشمند,هندزفری بیسیم,لوازم جانبی و کلی محصولات دیگه رو داریم)

✅محصولاتمون اورجینال هست،پک گلوبال و دارای یکسال گارانتی🔥

📍|تضمین بهترین قیمت|

📍|ضمانت اصالت کالا|

حتما یه سر بزن😉

ادرس پیج اینستا👇 https://www.instagram.com/p/CcCuPxDMwMF/?utm_medium=copy_link

ادرس سایت👈 https://cityphones.ir/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایران نیستم از نمایندگی خریدم

اگه نمایندگی بوده که هیچی

ولی اونجاها هم فیک داره اونم چه فیکی

که خودشونم نمیتونن تشخیص بدن

حتما ب پوستت نساخته چون نیاسامید برای من از جوش زدن جلوگیری میکنه

اگه نمایندگی بوده که هیچی ولی اونجاها هم فیک داره اونم چه فیکی که خودشونم نمیتونن تشخیص بدن حتما ...

آلمانم از داروخونه میخرم فیکی وجود نداره

پس حتما حساسیت دادم

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
آلمانم از داروخونه میخرم فیکی وجود نداره پس حتما حساسیت دادم

من شنیدم اول برون ریزی داره اما بعدش پوست کاملا صاف و تمیز میشه خودمم میخوام بخرم واسه جای جوش که لک شده و جوشهای زیر پوستی

عزیزم شما صورتتون بهتر شد از نیاسینامید استفاده کرده بودین؟

آره عزیزم تاثیر داشت 

ولی نه اینکه معجزه کنه یکم التهابو بهتر میکنه

آره عزیزم تاثیر داشت  ولی نه اینکه معجزه کنه یکم التهابو بهتر میکنه

اها مرسی عزیزم چون منم صورتم جوش داشت خریدم این سرم الان یک هفته بیشتر استفاده میکنم خیلی برون ریزی داشتم صورتم پر جوش شد

اها مرسی عزیزم چون منم صورتم جوش داشت خریدم این سرم الان یک هفته بیشتر استفاده میکنم خیلی برون ریزی ...

آره برای منم اولش خیلی داغون شد یهو

ولی ادامه بده میخوابه التهابش