2777
2789
عنوان

از روز چندم همکاری می‌کنه بنظرتون؟😁بچه شما چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 34 پست

پسرم دو سال و چهار ماهه بود یه روز گفت پوشک نه جیش بردم دسشویی جیش کرد از بعد اون هم دیگه می گفت می بردم جایی رو کثیف نکرد خدا کنه دخترم هم به داداشش بره خودش بگه هنوز پنج ماهشه  

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
بجه اي كه امادع باشه دو سه روزه.. ولي از اونجايي كه اينجا ايرانه و مدال افتخار ميدن چندين ماه بج و ...

خودش آخه گیر داد شروع کرده هربار که دو قطره جیش می‌کنه میگه عوض .

مجبور شدم جیش بگیرم فعلا روز دوم بودم که سه بار گفته .

پیفشم گفته راستی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجه اي كه امادع باشه دو سه روزه.. ولي از اونجايي كه اينجا ايرانه و مدال افتخار ميدن چندين ماه بج و ...

همیشه باید همه چیز رو ربط بدید به ایرانی بودن ،آخه چرااینهمه وطن فروشید 

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
همیشه باید همه چیز رو ربط بدید به ایرانی بودن ،آخه چرااینهمه وطن فروشید 

شما مگه میدونید من کیم و چیم که میگید وطن فروش؟🥸

قبل اینکه کلام رو مصادره کنید متوجه فهوا و مغز کلام بشید

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
شما مگه میدونید من کیم و چیم که میگید وطن فروش؟🥸 قبل اینکه کلام رو مصادره کنید متوجه فهوا و مغز کل ...

یباردیگه جملات زیباتون رو بخونید

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
ای جانم اونجا که گفتی با غرور شیرینی میخورد دلم ضعف رفت براش خدا حفظش کنه چند سالشه؟

😅😁هربار همینجوری میکرد و یه لبخند ریز هم میزد و زیر چشمی نگاه میکرد و یه بادی به غبغب مینداخت و شیرینی میخورد فقط باید میدیدیش😶

۲۲ماهش

یباردیگه جملات زیباتون رو بخونید

من میدونم چی گفتم، شما نرسیده و‌ندوسته ریپلای کردین☺️

ضمن اینکه خداروشکر کارایی برای وطنم و‌مردمم کردم که بعید میدونم شما بتونی حتی تصور کنی✋️

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
😅😁هربار همینجوری میکرد و یه لبخند ریز هم میزد و زیر چشمی نگاه میکرد و یه بادی به غبغب مینداخت و شی ...

ای خدااااا  بگیر بچلونشششش😁😁😁😁این بچه رو فقط باید چلوند

من اگر خوب اگر بد تو برو خود را باش...  
2810