2777
2789
اگر همسرتون شغلی داره که ساعات کمتری رو توی خونه کنار شما و فرزندتونه این رو باید به عنوان یک هشدار در نظر بگیرید. حضور پدر همونقدر اهمیت داره که حضور مادر. شاید این چند راه حل بتونه ارتباط فرزندان شمارو با پدرانشون بهتر کنه:
1. هر از گاهی از همسرتون بخواهید که هدیه ای برای فرزندتون بخره (به خصوص اگر سفرهای کاری زیادی به شهرهای مختلف داره) اینطوری بچه می فهمه که هر چند پدرش خیلی توی خونه حضور نداره اما فکرش پیش خانواده ست. اگر همسرتون فرصت کافی برای خرید هدیه نداره خودتون این هدیه رو بگیرید و بدید به همسرتون تا به فرزندتون بده.

2. در نبود همسرتان حتما توی خونه با بچه ها در مورد پدرشون حرف بزنید. از دلتنگی هاتون، خاطره هاتون و حتی درباره ی اینکه چرا کمتر توی خونه حضور داره با هم حرف بزنید.

3. وقتی همسرتون توی خونه ست و داره با بچه ها بازی می کنه ازشون فیلم بگیرید یا از همسرتون بخواهید شعر و داستانی رو بخونه و صداش رو ضبط کنید. هر روز با فرزندتون این فیلم ها رو ببینید و صداش رو بشنوید.

4. قبل از اینکه همسرتون بیاد خونه ، کارهای خوبی رو که از فرزندتون توی اون روز دیدید به همسرتون خبر بدید (از طریق تماس تلفی یا حتی اس ام اس) از همسرتون بخواهید وقتی به خونه میاد درباره ی این رفتارها با فرزندتون حرف بزنه تا بچه بفهمه که اگر هم پدر توی خونه نباشه بازهم تمام رفتارهاش به گوش پدر میرسه.

5. اگر فرزندتون از پدرش می ترسه و وقتی پدرش خونه نیست احساس خوشحالی می کنه متاسفانه نشون میده که این رابطه به شدت دچار مشکله. هرگز نذارید این رابطه به همین شکل ادامه پیدا کنید علت ها رو پیدا کنید و یا از یه مشاور کمک بگیرید.

و نکته ی آخر اینکه بچه ها در هر سنی به ارتباط دوستانه با پدرشون نیاز دارن و شما باید روش مناسب رو پیدا کنید.
هر کسی تجربه ای در این مورد داره می تونه همین جا بگه تا بقیه هم استفاده کنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی بسر منم این شرایط رو داره و این دفعه که باباش اومد کلی براش کادو خرید که متاسفانه به دلیل اکاهی کم من فکر میکردم با این کار بسرمون لوس میشه ولی الان متوجه اشتباهم شدم