2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست
شما شام چی خوردی خونش؟ کفت شام درست نکردم میگفتی اومدیم خودتو ببینیم و بعدم میرقتید خونتون

منم همین کفتم وقتی چندین بار تکرار کرده من شام درست نکردم یعنی شام نداریم خوب ایشون باید میگفت زحمت نکش میریم ما یکم دیگه خودت میخواستیم ببینیم. هی گفته شام نداریم ایناام موندن باز

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
من رفتارشو تایید نمی کنم توهین کرد نداشته دیگه  ولی فکرشو کن زنگ بزنی می خوام بیام خونت  ...

اخه اینم در نظر بگیر طرف باید شعور داشته باشه روز سیزده بدر بلند نشه بره خونه کسی همه روزش برنامه داشتن و بیرون بودنو خسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم میگم ایشون هبچی درست نکرده وقتی کسی و دعوت میکنم بعد شما میگی زشته ؟

عزیزم نمیدونم چی بگم بهت مقصر خودت بودی 

اون حتما کاری داشته رفته تو گوشی

بعدم میگفتی عزیزم فردا بیاین😐

⭐حسبی الله⭐
ن عزیزم از بیرون نگرفت دو تا رون مرغ و سرخ کرده بود ی بشقاب جلوی من و همسرم ی بشقاب برای خودشون یعنی ...

اکبر جوجه خوردی؟منم همینو عید دادم به مهمون 🤣🤣

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ن عزیزم از بیرون نگرفت دو تا رون مرغ و سرخ کرده بود ی بشقاب جلوی من و همسرم ی بشقاب برای خودشون یعنی ...

شاید چیزی تو خونش نداشته

والا به منم یدفعع زنگ بزنن بگم میایم چیزی نداریم

ولی درکل فحش جاریت نشونه بی فرهنگیش بوده 

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....

خب میگفتی جایی دعوتم فردا تشریف بیارین...البته ایشون بی فرهنگم هستن که بی خود فحش به دیگران میدن

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم نمیدونم چی بگم بهت مقصر خودت بودی  اون حتما کاری داشته رفته تو گوشی بعدم میگفتی عزیزم ف ...

خب وقتی من بهش میگم دیر میرسم منتظر نباش خودش واقعا متوجه نمیشه من توی جاده ام؟

بارها خواستم برم خونش گفته نیاید من حوصله ندارم حالا ی بار من نتونستم خیلی بنظر خودم کارش زشته .واقعا بی فرهنگی کامل

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
شوهرمم همین و گفت بهش گفت ما برای شام نیومدیم که آمدیم ی سری بزنیم من ک خیلی بهم برخورد در صورتی ک ه ...

خوب گفتن فایده نداره باسد قبل شام بلند میشدید میرفتید شوهرتون این حرف اگه زده خیالش راحت شده شام نمیمونید باز موندین . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
خب میگفتی جایی دعوتم فردا تشریف بیارین...

مبگم گفتم بهش من توی جاده ام بعدش هم پیام دادم ک خونه خاله ام گیر کردم 

اخه اینم در نظر بگیر طرف باید شعور داشته باشه روز سیزده بدر بلند نشه بره خونه کسی همه روزش برنامه دا ...

حالا شاید اونا سیزده بدر نرفتن حوصله شون سر رفته بودن 

اسی باید میگفته ما بیرونه امشب نمی تونیم

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
خوب گفتن فایده نداره باسد قبل شام بلند میشدید میرفتید شوهرتون این حرف اگه زده خیالش راحت شده شام نمی ...

برادر شوهرم خیلی اصرار کرد چون بزرگتره شوهرم خیلی آدم خاکی و خون گرمی موند ..ای کاش نمیموند

حالا شاید اونا سیزده بدر نرفتن حوصله شون سر رفته بودن  اسی باید میگفته ما بیرونه امشب نمی تونی ...

رفته بودن تا عصر بیرون بودن