۱۱ فروردین من و همسرم بعد تقریبا ۷ ماه عید دیدنی رفتیم خونه برادر شوهرم ک خانومش خیلی بی احترامی کرد شام درست نکرد و ی چیز حاظری گذاشت (که البته مهم نیست من گفتم حتما کاری داشته یا هرچیزی اصلا به روی خودم نیوردم)بعد از زمانی ک رسیدیم هزار بار گفت من شام درست نکردم
دوباره شام خوردیم بعدش سرش و کرد تو گوشی ن حرفی زدن ن چیزی اینگار ن انگار ما نشستیم اونجا و مهمون توی خونه اش هست
هستید بقیه اش و بگم ؟
مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
🧡💛💚💚💙💙🤍🤍🤍 سلیمان باش و دستور بده . به خشمت بگو : برو آن طرف وایسا برو و بر سر تکبرم خالی شو به قهرت بگو : شما بفرمایید و بین من و جناب دروغ قهر برقرار کنید به دیو درونت قاطعانه بگو : نه . من غلام تو نیستم . تو غلام منی مانند سلیمان ملک وجودت را فرمانروایی کـن یادت نره که تو اشرف مخلوقاتی فقد کافیه بیاد بیــــــــاری خداروشـــــاکرم ک تونــــستم خودم رو بشناسم و ارزش های درونمو بیاد بیارم و در مسیر درست قرار بگیرم و برروی اقتدار و عزت نفســـم کار کنم و زندگیمـــو رو بهبود ببخشم وشادباشم و با یادگیری قانون تله پاتی چیزهایی که میخوامو به زندگیم دعوت کنم وبه خواسـته هام ب راحتی برسم بهت این اطمینانو میدم که اگه توهم مثل من زمان بزاری برای خودت و از مطالب و لایوها و افشاهای رازخلقت اقای امیرهمتی شروع کنی و کتاب فراسوی شفای زندگی که پرفروش ترین کتاب ایران و سایتهای خارجی شناخته شده را مطالعه کنی زندگیت دگرگون میشه و میگی فقد ای کاش زودتر ازینا با این مطالب آشنا شده بودم و تلاش پراکنده و بیهوده نداشتم و زمانم جای بهتری صرف میشد فقد کافیه به لینک زیر سر بزنی و خودتم برسی بهش👇🏻 https://amirhemmati.net/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عصرف رنگ زدیم ساعت ۹ شب رفتیم ۳ تا ۴ ساعت زمان داشت والا .من اگر کسی نیم ساعت قبلشم بگ سریع غذا درست ...
غذای حاضری یعنی چی ؟
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا